Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Umalım da gene optik ve sorular bir an evvel açıklansın sonra beklemesi rahat oluyor
-
@beşiktaş1903 yarın arayıp sormak lazim aslında yayınlanacak mı diye
-
Arkadaşlar numarayı bulan varsa buraya şimdiden yazarsa aramak isteyenler aramış olur. Bilgi alan olursa buraya yazarsa sevinirim.
-
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞITelefon : 0312 596 63 00
Faks : 0312 596 63 59
E-Posta : personel@gsb.gov.tr -
@nairu24 Hocam soruların yayınlanması ile Gazisem ilgilenir herhalde.
GAZİSEM
Tel : ( +90 ) 0 312 - 216 16 86
Fax : ( +90 ) 0 312 - 216 16 76
E-posta : gazisem@gazi.edu.tr -
İkisini de aramak yararlı olur, gsb soruları açıklama derse gazisem açıklamaz bence
-
@genclerbirlikli gsb 3 ilanda da açıklattı bence sorun çıkmayacaktır zaten ona güvenerek 2-2.5 ayda açıklanıyor sonuçlar
-
@beşiktaş1903 ne kdr sürede açıkladılar hocam
-
@paca08 yanlış hatırlamıyorsam optikler 3-4 güne yayınlandı geçen sınavlar da
-
Gazisemi aradım soru kitapçıkları 28 Mart'ta GSB'nin kendi sayfasında yayınlanacakmış.
-
@paca08 teşekkürler hocam sırf bu hareketleri yüzünden gsb de çalışmak istiyorum en azından duyarlı il göç de soruları sorduk soruları açıklayamıyoruz soru stoğu mu ne azalıyormuş öyle bir şey demişlerdi
-
@beşiktaş1903 katılıyorum hocam bu soru ve cevap anahtarı açıklama işini ben de takdir ettim. En azından ne aldığımızı biliyoruz.
-
Borçlanmayla alakalı bir soru vardı, cevap ihraç primi miydi itfa primi mi arkadaşlar?
-
@donniebrasco itfa primiydi hocam o
-
@genclerbirlikli teşekkürler hocam, hayırlı olsun bu arada
-
@donniebrasco sağolasin hocam çok teşekkür ederim daha güzel yerler sana olur inşallah
-
@genclerbirlikli hayırlı olsun dostum.
@DonnieBrasco O soruda sanki nominal fiyatın altında yapılan bir satıştan bahsediliyordu o yüzden ihraç primi işaretledim ben, itfa primi geri alınırken nominal değerin üzerinde ödeme yapılması çünkü.
Yani ben şöyle düşündüm örneğin tahvilin nominal değeri 100 ise fakat piyasaya 95 TL'den ihraç edilirse bu ihraç primi oluyor, nominal değeri yine 100 TL olan tahvil geri alınırken devlet 105TL ödeniyorsa bu da itfa primi oluyor. -
@nairu24 sagolasin hocam teşekkür ederim inşallah daha güzel yer sana olur
soruya dönersek benim maliye kitabında diyor ki devlet ihraç ettiği tahvili nominal değeri üzerinden daha düşük fiyata satarsa aradaki fark itfa primidir.İhraç primi hiç duymadım bence sasirtmacaydi.
-
@genclerbirlikli ihraç primi de varmış simdi baktım da
-
ben de böyle düşünüp ihraç primi diye cevap verdim. İtfada fazladan ödeme yapılması gerekiyor diye hatırlıyorum