Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Maliyedeki o sorunun cevabı üniversiteler olduğuna emin miyiz arkadaşlar ben kamu bankası yaptım da bu 2 şık arasında kalmıştım nasıl çözdünüz bu soruyu açıklayabilir misiniz
-
@antoniogramsci kitapta böyle yazıyor hocam yanlışsa bilemem tabii, yarın cevapları görürüz ben de emin olamadım şimdi
-
@claark o soruya cevap verirken bütçe üzerinden düşündüm. Üniversiteler II numaralı cetvele dahil o yüzden dar anlamda kamuya dahildir dedim ama emin değilim tabi
-
@claark hocam merkezi+yerel idareler dar anlamda, bunlara SGK+KİT leri ekleyince geniş anlamda oluyor, üniversiteler de özel bütçeli idare olduğu için dar anlamdadır dedim.
-
@antoniogramsci Kamu bankası neye dahil hocam
-
@claark onların bütçesi özerk diye biliyorum
-
Kamu bankaları geniş tanıma dahi girmez arkadaşlar.
-
@paca08 hocam kamu bankası KİT sayılmıyor mu?
-
@donniebrasco evet kit kamu bankaları...hatta kamu bankaları için devlet sermayesinin en az yüzde 51 olması yeterli sayılıyordu diye hatırlıyorum
-
@nairu24 Bozkurt Lotus cevabı kapitülasyonlar olacak. Diğer soru da millet sistemi.
-
Arkadaşlar sorular açıklandımı ?
-
Sorularin bugun yayinlanacagi kesin mi
-
Bana 28 Mart dendi ancak tam bilgi almak isteyenler yukarıda numaralar paylaşıldı. Ararlarsa bilgi almış oluruz.
-
yayınlandı arkadaşlar sorular var cvp anahtarı yok yalnız bu sefer
-
Cevaplar kırmızı işaretlenmiş
-
@paca08 cvp tan kastım o değildi diğer ilanlarda bizim cvp anahtarları da oluyordu bu sefer o yok
-
@paca08 cevap kagidimiz yayinlanmis mi hocam
-
@magduriibfli benim yayınlanmamış hocam en azından
-
@beşiktaş1903 Benimde yayınlanmamış baktığım kadarıyla 17-20 aralığında yanlışım var mülakata yeter mi ?
-
@paca08 benim de öyle hocam 17 banko yanlış var belki 20 de olabilir p3 ten çağırdğı için ben ümitliyim açıkcası ve sınav kolay değilmiş