Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@beşiktaş1903 Evet olabilir çok zorlama düşününce de yanlışlık olabiliyor.
-
@nairu24 kesin gözüyle baktığım sorulardan biriydi görünce çok şaşırdım mükellefin üzerinde ki vergi yükü deyince uygunluk dedim geçtim
-
@beşiktaş1903 +-3 80-81 coğrafya ve tarihden çoğu.
-
Mülakata kalmaya yeterli olmayabilir belki bilemiyorum. Kendi yaptığın kadar diğer giren arkadaşların ne yaptığı da önemli
-
-
@beşiktaş1903 Belli olmaz hocam hiç. Dediğiniz gibi de olabilir lakin p3 iyi diye alanı kötü olacak bir durum olmayabilir.
-
@nairu24 kötüdür demedim zaten ama ama p48 den çağırsa daha yüksek kapatabilirdi demek istedim sadece
-
bende de yaklaşık 20 y var. tabii artabilir de
-
@beşiktaş1903 Tabi ki orası öyle.
-
@genclerbirlikli hocam zor demiştik ama biz sınav için artmaz bence sende bu arada herkes hayırlı olsun diyordu ne oldun bilmiyorum ama hayırlı olsun
-
Yarın arayıp cevap anahtarımız verilmedi diyebiliriz.
-
arkadaşlar 20.sorunun cevabı yanlış bence de düzeltilmesi için ne yapabiliriz?
-
@beşiktaş1903 sağolasın hocam evet o kadar da kolay değilmiş
-
@mrvcmgz, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Hocam bende a sıkkı yapmıştım . Ama cevap doğru a olucak. Haritada gosterdığı yer Tekırdagın oldugu yer. Marmara bolgesnın en seyrek yerı onun ustu olan Yıldız dağları bolumu. İşin komık tarafı bende Tekırdag ' da yasıyorum
-
@mrvcmgz haritalı soru di mi hocam, bence de yanlış, gsbye ve gaziseme itiraz edilir diğer sınavlarda itiraz eden arkadaşlar oldu ve düzeltildi
-
@max-weber, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@mrvcmgz, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Hocam bende a sıkkı yapmıştım . Ama cevap doğru a olucak. Haritada gosterdığı yer Tekırdagın oldugu yer. Marmara bolgesnın en seyrek yerı onun ustu olan Yıldız dağları bolumu. İşin komık tarafı bende Tekırdag ' da yasıyorum
PArdon ben ceyhan yapmıştım. C) III numaralı alan ülkemizde nüfus
yoğunluğunun fazla olduğu alanlardandır.
Yalnız burda a kesinlikle yanlş ama C sıkkı da yuzde yuz doğru denemez. DEğişik bir durum olmuş -
Yaklasik 73 75 arasi dogrum var benim de
-
@genclerbirlikli evet hocam haritalı soru, şimdi gördüm duyuruda gsbye dilekçe gönderilmesi gerektiği yazıyor 4 nisana kadar
-
@mrvcmgz bence de yanlıs.Nasil itiraz ediliyor?
-
@max-weber hocam a şıkkı hakkında emin değilim ama bence c kesin yanlış en az nüfus yoğunluğuna sahip yerlerden biri Doğu Karadeniz Bölgesi