Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@antoniogramsci Sınava katılan adayların sınavın soru ve cevapları ile uygulanmasına ilişkin varsa itirazlarını ve gerekçelerini içeren dilekçelerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına en geç 04.04.2018 tarihi saat 18.00’e kadar ulaştırmaları gerekmektedir.
-
itiraz edelim. Soruda kesin bir netlik yok.
-
@genclerbirlikli
Hocam fiziki / posta farkediyor mu -
@max-weber farketmez ama gerekçeleri güzel şekilde yazmanızı tavsiye ederim
-
17.soru da orta kuşak sorusunda 2. Öncülün alınmama gerekçesi nedir arkadaşlar
-
@ege, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
17.soru da orta kuşak sorusunda 2. Öncülün alınmama gerekçesi nedir arkadaşlar
Çünkü Güneş ışınları dık olarak yalnızca Donenceler arasında alır.
-
@max-weber yani orta kusakta olduğumuz için donenceler arasinda yer almadigimiz için dik gelmiyor hiçbir zaman bunun için 2. Öncül dışarda kalmasının gerekçesini bulamadım ben
-
Kaç üzeri mülakat görür arkadaşlar tahmini olan var mı?
-
@ege Türkiye Dönenceler arasında kalmadığı için, Güneş ışınları hiç bir zaman dik bir biçimde ülkemize gelmez. Orta kuşakta yer almamız yani matematik konum ile ilgili bence doğru söylüyorsunuz. 1-2-3 doğru olmalı ama şıklarda da yok. Dediğiniz gibi yanlış büyük ihtimalle.
-
@nairu24 dediğiniz gibi 123 aradım ama olmayınca 2. Öncül daha baskın geldi bu soruya da itiraz edilmeli bence
-
@tokyo 70 e düşebilir belli olmaz. Gsb denetçilikte 75 lere düştü gy gk yoktu.
-
@ege kutup kuşağı da dik almaz sadece orta kuşak değil
-
@genclerbirlikli inşallah diyelim
-
@gokhan7 doğru söylüyorsunuz sadece orta kuşak almıyor da bu sorunun cevabina etki etmiyor ki orta kuşakta bulunmasından ötürü dik almıyor zaten
-
arkadaşlar ben yeni görebildim açıklandığını ama bakamadım sistem yarım saattir error veriyor bana özel bir durum mu ?
-
@gmzgmz denedim ben de giremiyorum şu anda
-
@genclerbirlikli Kaç kişi girmişti hocam ve kaç kişi mülakata geçecekti
-
arkadaşlar bir de son sınavlarda sınava katılan herkes mülakata çağrılmış neredeyse,o sınavlarda kontenjan sınırı yok muydu?
-
@nairu24 15 kişi alınacak 300 girdi 65 kişi kaldı mülakata. 60. ve aynı puanlilar kaldı.
-
@ege ama soru spesifik olarak orta kuşak özelliği istiyor. Eğer Türkiye'nin dönenceler dışında kalmasının bir sonucu sorulsaydı dediğiniz doğruydu.