KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCILIĞI 2018
-
@heredotolga bence çok yakıştı kalmalı
-
Hazinenin işletmeci almadigi ilanından sonra 2 kişilik kontenjanla kalkinma da biz işletmecilere gol attı...
Listelerin taban puanları bu sene farkli olabilir. Gecen seneye kadar yds etkili puanlarla basvuruluyordu. Ama artik yds etkisi olmadigi icin listelerde sürprizler olabilir... -
@atomkarinca oldukça yüksek kapatacağı aşikar.
-
sınav kaç saat sürüyor
-
başvuru yapan var mı ?
-
listeler hala açıklanmadı...
-
açıklandı...
-
yök en son 50 küsür bölüme denklik vermişti. benim bölümüm olan uluslararası ticaret bölümü de vardı orada. ben şimdi bu ilana iktisat yada işletme bölümünden başvurabiliyor muydum? cevap verirseniz sevinirim.
-
@hahamas Dostum ilan bazlı değil de kaideyi söyleyeyim sana her ilanı ona göre değerlendirirsin. İlanda eğer "bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Bakanlıkça belirlenen ve sınav duyurusunda ilan edilen bölümlerinden mezun olması" hükmü varsa başvurabilirsin.
-
İktisat 82,92 ile kapattı.
Hazineye başvuranların hepsi buraya başvurmamıs. -
sınava giriş yeri ve saati yayınlandı mı arkadaşlar, ben mi göremedim?
-
Arkadaşlar listede neden 66 kişi var toplam 80 değil miydi yazılıya çağırılacak aday sayısı... Bi fikri olan var mı?
-
şimdi gördüm listeyi,iyi takip etmemiştim
-
Arkadaşlar Sınav ankusem de.ilk defa gidecem Ankara kart almak zorunda mıyız
-
@piko binebiliyorsunuz diye biliyorum, sonuçta şehre her gün gelen binlerce kişi var onlar nasıl bincek toplu taşımaya.
-
@piko tek binislik biletlerden satılıyor
-
Hem Telefon,çanta getirmeyin demişler hem de emanet almıyoruz demişler bu ne saçma iştir.Sıkıntı olur mu acaba ne dersiniz arkadaşlar
-
İşletmeye giren arkadaşlardan 8. 24. ve 40.sorunun hatalı olduğu kanaatinde olan var mı? Marjinal tüketici eğilimi, Hizmetin ortak özellikleri, kambiyo karı ile ilgili muhasebe sorusu.
-
@kilcal kambiyo karıyla ilgili soru bence de hatalıydı. kambiyo karı 400 tl alacaklandırılmalı olmalıydı, öyle bir şık yoktu.
-
İktisatta kalkınma-büyüme yoktu.
Ekonometri 5 soru tanım ağırlıklı.
Kolay da vardı, kimsenin yapamayacağı zorlukta soru da vardı. Puanlar birbirine yakın olur.