PTT Personel Alımı 2018
-
@fernando-reges, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Gişe büro İstanbul kaç ile kapatır fikri olan var mı? Şu saçma mantık soruları salladım 8 tane hiçbiri tutmamış.Moğollu'yu yaptık orada da iki şık doğru.Sanırım mantık soruları ve günceller sonucu belirleyecek.Tarihten'den 3-4 tane ummadığım yanlış çıktı
Diğerleri nasıl ?
Toplam nedir hocam?
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@figo102009 evet giseden ses yok uzmanlar konusuo ama bende merak ediyorum
Aynen hadi gişeciler......)))
-
@figo102009 gişe istanbul için yeni bi başlık açıp oraya geçelim. burası çarşamba pazarı gibi oldu
-
@hoffafd, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@figo102009 gişe istanbul için yeni bi başlık açıp oraya geçelim. burası çarşamba pazarı gibi oldu
Aynen öyle hocam
Acın siz gelelim biz ...)
-
Ya neden açılmıyor bu site? Siz nasıl baktınız sorulara
-
gişeciler forumda fazla takılmıyor heralde
-
@issiz-0, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
gişeciler forumda fazla takılmıyor heralde
Gişeciler candır
-
Aşağıdakilerden hangisi adi yazılı şekle tâbi bir işlem değildir?
A) Alacağın devri
B) Önalım sözleşmesi
C) Taşınırlara ilişkin bağışlama vaadi
D) Mirasçılar arasında yapılan miras payının devri sözleşmesi
E) Adi şirket sözleşmesi
cevap E şıkkı denmiş ama D seçeneği noterde veya tapu da yapılan resmi şekle tabii sözleşme değil mi? Bu sorunun cevabında bi problem var mı arkadaşlar? -
@grejuva Merhaba ben bu soruya dair yıllar önce hocamin anlattığı şekilde yaklaştım. Hocam şey demişti mirasçıların kendi arasında yaptığı devir işlemi adi yazili , 3.kişiler işin içine girince resmi yazili demişti. Bir şekilde yanlış hatırlıyor, konuları karıştırıyor olabilirim ama yine de paylaşmak istedim
-
Gaziantep gişe var mı
-
@figo102009 moğol sorusuna herkes takılmış soruda hata falan yok hocam
2.kat ırak mog kos ken- kat fil sur afg hint
ırak fil in üstünde ise fil de bulundugu katın ilk sınıfı ise(ki ırak üstünde ise alt katta demektir fil) mogolda ırak ile yan yana ise zaten ırak mog fil yerlerini buluyor
hin liler fillerin olgudu katın en sonunda ise hintler en alt katın sonuna gider
kenyalılar da bulundugu sınıfın en sonunda ıse alt katta en sonda hintler var ise kenyada 2.katın en sonuna gider. 2. katın 3 yeri dolduguna göreafg ve suri yan yana diyor zaten 2. katta 1 kişilik bosluk kaldı gidebilecekleri tek yer 1. kat. hangisi önce hangisi sonra gelecegı ıse zaten öncullerde yazılı KOSOVA lılar afganları üzerindedir diyor. Ben bir hata falan bulamadım umarım anlatabilmişimdir
-
@zeyneppp evet hocam ilanda var gerekli aciklama uzmanlikta baraj 79 eger ptt düşürmezse baraji
-
@wasp61 duzeltiyorum 70 yazacaktim**
-
@wasp61 12- Sınavda; Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuranlardan yazılı ve sözlü sınav sonucunda 70 puan ve üstü alanlar; Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Firma elemanı), Postacı, Postacı (Firma elemanı) pozisyonlarına başvuranlardan yazılı sınav sonucunda 60 puan ve üstü alanlar başarılı sayılır.
Sadece yazili değil yazili + mülakat 70 olmali
-
@s-taylan22 Alt kattaki sıralama Filistin-Suriye-Afgan-Hint şeklinde sıralanıyor. Onda sorun yok. "Afganistanlı öğrenciler, Hindistanlı öğrencilerle yan yanadır." olan E şıkkı da doğru. Çünkü yerleşim planına göre Afgan ile Hintliyi ayıramıyoruz. Bir ihtimal Suriyeli-Afgan yer değişimi yapabilsek bile o zaman üst katta Iraklının yanında olması gereken Moğol bir yana kayıyor ve olmuyor. Bu soruyu "B" yaptım ve kesin emindim çünkü B şıkkını okuduktan sonra diğer şıkları okumadan geçtim ama arkadaşlar burada tartıştıktan sonra ben de yaptım diğer şıklara ve iki kesin doğru olduğu çok açık. Bu tartışma uzamasın Afgan-Hintli kardeştir aralarını 'açmayalım'
-
@cem aynen cem bey ben de birkez daha çözünce E seçeneği de doğru gibi duruyor düşüncesindeyim
-
@bayke işin vahim yanı bir sınav hazırlamakla görevlendiriliyorsun ve bunu hakkıyla yapamıyorsun, şimdiden iki soru yanlış. ben mi günahlarını alıyorum bilmiyorum çok mu zordur soruları adam akıllı kontrol etmek.. hiç olmazsa evde hanıma çocuğa göster onlar bile bazılarını bulur.
-
@cem
Ben direkt soruya odaklandım soru yanlış değil herkes yerli yerine gidiyor diye şıklara bakmadım hiç haklısınız E de doğru.Ayrıca soruda neresi baş neresi son diyede belirtilmemiş illa başı sol mu almamız lazım belki merdivenler sağ taraftadır :)) -
yahu o soru yanlıs degıl çözümü basit ama asıl soru
soruların katsayısı nasıl -
@s-taylan22 bence suç müteahhitte