***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
Arkadaşlar ziraat katılım eğitiminde genel müdür yardımcıları 2018 de ziraat alıma çıkmayacağını söylemişler onun dışında da ziraat bankası personel toplantılarında ise 2018 de yakın zamanda alım yapılacağı yönünde söylentiler var şimdi bu konuya açıklık getirmek üzere sağlam duyumu olan arkadaslarımızdan bilgi paylasımı yapmasını istiyoruz
-
Ziraat Bankası personel alımı için mart nisan aylarında bir alım yine bekliyoruz.
-
2017 faaliyet raporunun yayınlanmasıyla personel alınıp alınmayacağı belli olur 2016 faaliyet raporunun 82. Sayfasında iştirakler için ağustos 2017 de sınav yapılacağından bahsetmişti duyumlara gerek pek güven olmaz
-
@bestof92 Faaliyet raporu ne zaman yayımlanır hocam
-
@deschain valla hocam ben de tam bilmiyorum ama 1-2 ay icinde yayımlanır herehlade
-
Zaten ziraat katilimdan katiyen ilan beklemeyin Subat 2016'da 200 kisilik bi sinav yapti, nisanda da mulakatini yapti. O 200 kisinin sadece 50'si ise basladi 150 si hala bekliyor. Bazilarinin kazandigi sehirde subesi yok daha o acilacak -.-
-
@burcuburcu kaynak nedir burcu hocam
-
@yorgun-_iibfli Banka çalışanları.
-
alım nasıl olur acaba içerigide önemlidir servis görevlisi uzman yrd müfettiş vs hangisi olur acaba
-
@jamiryoo Servis görevlisi kesin olur ancak gerisini bilmiyorum.
-
@hgrotius niçin servis görevlisine kesin dediniz
-
@jamiryoo Bankaların her dönem ihtiyacı olan sirkülasyonun yüksek olduğu bir kadro.
-
işsizlik döneminde özellikle ziraat ve halk bankasının yüksek sayıdaki servis görevlisi alımları ilaç oluyor ama sonrasında durum normale döndüğünde sınavı kazananların bakış açısın değişiyor ve bu durumda bankadan bir çoklarının ayrılmasına sebep oluyor.
-
@antimülakat evet en son halkbankasına servis görevlisi olarak başlayıpta 2017 Guyu kazanıl feragat dilekçesi veren çok olmuş
-
var mı bir duyumu ya da düşüncesi olan yakın zaman da ziraat ile ilgili
-
Ciddi duyum alan varmı arkadaşlar 1 aya kadar ilan falan gelir mi ki acaba
-
Facebook’ta biri paylaşmış...öz abim ziraat bankasında müdür genel müdürler toplantısında konuşulmuş 2018 alım olmayacak ziraat icin küçülmeye gidilecek denmiş... ne kadar doğru yanlış bilemem
-
@yorgun-_iibfli
Desene boşa bekliyoruz ziraati -
Ben umudu kestim bu sene ziraatten
-
Ziraat Bankası personel alım ilanı bu sene gelecek arkadaşlar her kadro olmayabilir ama geleceğini bir çok çalışanı inkar etmiyor.