***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
yeni haberler alan var mı?
-
2017 faaliyet raporunda da belirtilmiş içeriden alım yapılacağı boşunaca beklemeyin derim..
-
Yine güvenlik görevlilerini alacaklar gişeye anlaşılan
-
@pokerface güvenlik görevlileri çağrı merkezlerinde çalışanları vs. alıyor.. en son 2014 2000 kısılık alım yaptı onun dışında yapmadı sadede iştirakleri ve katılım bankası yaptı o da sayı olarak baya azdı...
-
Çağrı merkezlerinde çalışan arkadaşıma sorup sizi bilgilendireceğim . Eğer kurum içi olacaksa ilk onlar haberdar olur .
-
Guvenlik gorevlileri giseci olurda uzmanlik ve muffettislik ne olacak umarim onlarida guvenlikcilerden secmezler
-
Servis görevlisi uzman Yrd is kontrol Yrd müfettiş Yrd bunları herhalde sınavla alırlar ama bence ilan gelebilir yaza dogru tahminim oyle
-
@pepee58, içinde söyledi: ***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
Çağrı merkezlerinde çalışan arkadaşıma sorup sizi bilgilendireceğim . Eğer kurum içi olacaksa ilk onlar haberdar olur .
Hocam sordunuz mu? Arkadasim ziraatin sinavini bekliyor ben de guzel bi haber verirdim
-
Keşke gelse
-
ilan mayısa kadar gelir mi sizce?
-
@issiz-0 beklenen aylar geldi ilan gelmesi lazım artık duyumlar doğruysa.
-
suan 2018 de beklenen bir ay var mı
-
@jamiryoo 1500 gibi bir rakamdan bahsediyor herkes ama inşallah doğru bir duyumdur
-
@issiz-0 ilanın gelme ayı nedir acaba
-
@jamiryoo bilmiyorum ben de sağdan soldan gördüm. hatta geçenlerde biri yazmıştı şube müdürüyle konuşmuş o söylemş ama aradım taradım o yazıyı bulamadım
-
@issiz-0 insallah gelir hocam.halkbanktan mulakattan elendim ve hala atamafim o olu topragi uzerimden
Bari ziraat bi alima ciksa da ona kanalize olsak. -
@marjinalfaydali ben de halkbank mülakattan elendim
-
Arkadaslar ben ziraatte çalışan bir müfettiş yardimcisina sormustum 2 hafta once 2018 yılı icin personel alim karari yokmus neredeyse kesin bir bilgi gibi geldi çünkü kendinden emin konustu, umarım verdiğim bilgi yanlış çıkar da alim olur
-
@can ben de dün müdür yardımcısına sordum duyduğum herhangi bir şey yok demişti. Ama belki konuya uzak olduklarından da olmuş olabilir. Bana ziraat sınav yapacakmış gibi gelmiyor hiç nedense
-
@issiz-0 geçmiş olsun hocam size de: ( Allah daha güzel yerler nasip etsin.