***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@burcuburcu
İnşallah dediğiniz gibi olur ilan gelir 2 sınavdır 1 doğru ile kaçırıyorum aşırı hırs yaptı bende bu iş ,şubat mart gibi gelirmi acaba bilginiz varmı -
@sismondi mayıs deniliyor genelde.
-
@burcuburcu inşallah gelir ilan
-
Ziraat ile ilgili her yerde duyum paylaşılıyor bir iki aydır, bu kadar cok olunca gerceklik payı vardır diye umuyorum
-
Arkadaşlar varmı duyum alan bilgisi olan açılır mı sizce sınav
-
@meltem_90 2017ağustosta ziraat katılım alım yaptı. Göremediniz heralde.
Aralıkta 70kişi iş başı yaptı -
@milliirade o katilim zaten ona girmistim. ben ziraat bankasinin kendi bunyesindeki alimdan bahsediyorum 1000 2000 kisilik alim yapardi 4 sene olacak hala ses yok
-
@meltem_90 arkadaşlar duyum vs var mı*
-
@jamiryoo keske bilsem hocam ama benim de yok ziraat gm'de calisan yakinlari varsa yazsalar keske..
-
mayıs için duyum var. Ziraat servis görevlisi alımı olacak deniyor İnşallah yanıltmaz.
-
@burcuburcu inşallah gelir ya şubat da faaliyet raporu yayınlır orda belli olur demişti birisi ama
-
@burcuburcu hocam duyumun güvenirligi nedir acaba?
-
@jamiryoo genel merkez çalışanı arkadaşlar söylüyor inşallah mahçup çıkarmazlar.
-
@burcuburcu Sadece servis mi yoksa uzman,müfettiş de olur mu ?
-
@byteks1 ben uzman ve müfettiş için net bir duyum almadım ancak servis görevlisi ihtiyacından bahsedildi. İlana çıkılmışken avukat, müfettiş, uzman yardımcısı hepsini hallederim derler mi bilmiyorum.
-
Arkadaşlar bankada çalışan guvenlikcilere de bankacı olma yolu gelmiş. Bilginize. Öncelikli olarak.
-
@zeyno5454 o vardı zannedersem ama öncelikli derken?
-
@jamiryoo sınav görünmüyormuş bankolara güvenlikçiler geçicek. Ilan çıkarsa güvenlikçi alımı olur artık
-
@zeyno5454 şaka?
-
@burcuburcu hocam zamana kaldı. Zaman göstericek gidişatı.