***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@sahnr degil mi? Sayi tesaduf olamaz cunku.ha insallah yaniliyorumdur da gelir...
-
@marjinalfaydali açıkçası yuvarlayıp durduk yere 1295 1300 demez koskoca halk bankası genel müdürü orada dikkat çeken diyor ki 2017 yaptık 2018 de de yapıcaz demesi bence
-
@marjinalfaydali bak ne diyor 2017 de ki alımın tamamlanması vs ardından tekrar çıkmayı düşünülüyor demesi bence önemli
-
@kuşçubaşıeşref tam olarak oyle dediyse insallah dogrudur hocam.
Ben direkt 2018 de 1300 kisi alacagiz dedi diye duydum.carpitilmamistir degil mi genel mudurun sozu?
Insallah alir. -
@hagi Hocam iddialı bi cümle olmuş inşallah gelir gerçekten yıllardır alım yapmıyor çünkü
-
@marjinalfaydali @hagi kaç seferdir yazıyorum hagi sana servis var mı yok mu bi cevap versen
-
@ozge1617 evet ben de bunu merak ediyorum: (
-
@marjinalfaydali Halkbankta çalışan bi yakınımız söyledi.Kışa doğru bir alım daha olabilir dedi.
-
@byteks1 hadi insallah hocam.ziraat baksinda utansin
-
@marjinalfaydali hocam yalnız duyum çok güvenilir değil. Ayrıca çok vakit var. Hemen havaya girmemek lazım.
Zaten biz kazansak ne olacak gene mülakattan eleniriz
-
@marjinalfaydali ilan beklemekten bıktık artık ta ziraat 4 yıldan beri gişeci almıyor bana mantıksız geliyor açıkcası bütün kadroları açıp servisi açmamak ki ilan gerçekten gelecek mi oda var
-
@ozge1617 aynen bıktık.halkbank bile şu haliyle kaç kez alıma çıktı daha da söylenti var yine alacak diye.
ziraat en son 2014 te servise yüklü alım yaptı bir daha da yapmadı.
bu kadar işlem hacmi geniş bir bankaya 4 yılda hiç mi servis ihtiyacı oluşmaz?
insanın aklına başka şeyler geliyor...yani şu güvenlik görevlileri mevzusu doğru bu durumda. -
@byteks1 hocam zaten havaya girme olayı bende bitti.halkbankta aldım boyumun ölçüsünü...
mülakat sonucu: BAŞARILI yazısını görmeden değil havaya girmek,mülakata girdiğimi bile unutacağım.
şuan Türkiye Finans Sales Trainee mülakat sonucu bekliyorum ve olmadı gözüyle kesin bakıyorum,kafam rahat.
geçen gittiğim bir sigorta şirketinin bile mülakatından olumsuz dönüş aldım(firma 10 kere cv mi görüntüledi kariyer netten.bugun kariyer netten olumsuz msj atmış ama sonra yine görüntülemiş cv mi :))) ).
yani elene elene bir hal oldum....: ( alıştım artık. -
@marjinalfaydali Hepimiz aynı durumdayız hocam , binlerce genç işsiz. Halkbankasından ben de elendim. Yapacak bir şey yok malesef, direnmeye, çalışmaya , dua etmeye devam edeceğiz. Halkbankası 2016 Eylülde 400 küsür uzman yard, 2017 Ekimde de 1950 küsür toplu ilana çıktı , en istikrarlı alım yapan banka Halkbank. Bu sene de ilana çıkacak inşallah. Bu sene servis ilanı açmasa da uzman yard ve 30 40 teftiş kesinlikle açacaktır.
-
@haticeaydinn öyle hocam hepimiz aynı durumdayız ama yaş da gidiyor bir yandan.bi yerden başlayım diyorsun, standartlarının altında bulduğun o ''bir yer'' bile eliyor seni...ünideyken bankacı olmayı hiç düşünmezdim,şimdi ilan gelsin diye bakıyorum,özele sıcak bakmazdım şimdi sigorta muhasebe başvuruyorum tecrübe edineyim diye...inşallah emeklerimiz zayi olmaz.en çok verdiğim emeklere üzülüyorum....hayırlısı olsun.inşallah yüklü alımlar gelir bir an önce.
-
@marjinalfaydali hocam hangi sigorta şirketi. Bende sardım bu aralar sigortaya
-
arkadaşlar ziraatin ilanı gelmiş ama sadece uzmanlık: ((
-
Sınav vergi müfettişliği ile aynı gün
2500 kişi sınava giremicek bu sınav yargının değişmesi gerekmezmi -
@hagi hocam valla helal olsun.gününü,sınav tarihine varana kadar bildiniz.ilan geldi.
servis için de duyum alamaz mısınız?: ( -
@hagi hagsimav tarihi degismezmi vergi mufettisligi ile ayni gun ve 2500 ksii zaten kafadam sinava giremiyor