***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@marjinalfaydali hocam bende 75 ile elendim maalesef sayı hakkında ise herhangi birşey söylemedi.inşallah tatmin edici bir sayı olur.
-
@veliat34 inşallah hocam.tutup da 200 300 kişilik ilanlar gelirse bi işe yaramaz.en az 1000 olmalı ki şansımız olsun.
-
@marjinalfaydali hocam bütün ihtimallere karşı yine de hazırlıklı olmamız gerekir.
-
Bu duyumlar ciddi mi ya. Herkes güvenlikleri alıyorlar diyince umudu kesmiştik. Halkbank gibi 1000 kişi alırlarsa efsane olur. Gerçi gene mülakatten eleniriz o ayrı
Birde böyle bi alım olursa algı operasyonu için seçimden önce ilan gelebilir diyorum. -
@byteks1 bence seçimden önce gelmez.genelde bankalar bağımsız hareket ediyor seçimlerden.keşke gelse..
-
@veliat34 evet hocam her sayıya hazır olmak lazım ama şu bir gerçek ki sayı az olunca bi işler dönüyor gibi geliyor bana..
ziraat katılımın 2016 daki sınavına girmiştim 200 kişilik olan.çok iyi geçen,boşumun olmadığı sınavda bir sürü boş ve yanlışım gözüktü..o yüzden az sayılı alım olmaz inşallah..gerçi döndü mü bu işler 2000 kişilik ilanda da dönüyor.... -
@byteks1 ben onu ziratte çalışan birine sordum yok öle bişey dedi bencede yoktur ilkokul mezunundan banka da yetkili çalışan mı olur bankanında uzman elemana ihtiyacı var sonuçta bilgisiz elemanla kendini batırmaya çalışacak deil ya
-
@ozge1617 Güvenlik görevlileri mi ilkokul mezunu? Şimdi herkes bir şekilde lisan ya da ön lisans mezunu. Örgün,açık öğretim bir şekilde okuyor hocam herkes. En kötüsü lise mezunudur. O da dışardan okumaya devam ediyordur.
Geçmişte bu şekilde alım olmuş sanırım. Gişe için olması sorun olmaz banka için. Gerisi de çalışmasına kalmış kişinin. Hatta bu kişiler iyi çalışırlarsa örgün eğitim mezunlarından daha çok yükselebilir de. Ama ilk tercihleri güvenlik görevlileri olmayacaktır diye düşünüyorum.
Onlardan çok alım olmaz diye düşünüyorum. Örneğin 100 gişe görevlisi için sınav açmak yerine onlardan alım yapılıyor/yapılmış olabilir.
Eğer yüklü bir alım yapılacak olursa lisans ve ön lisans mezunları için olur. Servis için bölüm de ayırmayabilirler. Servis ve gişe için o kadar da seçici davranmıyor bankalar. Uzman ve müfettiş yardımcısı alımları içinse hem yaş hem bölüm hem de ingilizce barajı olacaktır.
İnşallah çabucak gelir ilan. -
Merhaba arkadaşlar ben tek ders yüzünden mezun olamadım tek ders sınavına da giremedim banka sınavlarına girebilrimyim çok hazırlandım çünkü
-
@merve008 Mezuniyet şartı istiyorlar.İlan gelince siz yine de insan kaynaklarını arayıp sorun.
-
Teşekkürler
-
@merve008 Rica ederim.
-
Yokmu yeni duyumlar
-
guy da gelmiyor...inşallah ziraat duyumları doğru çıkar da temmuzda yüklü bi alım gelir.
-
@marjinalfaydali ziraat bankası mayıs ayında bir ilanı olacaktı ama beklenen olmadı :’(
-
Bu duyumların oluru var mı acaba
-
@kartel06 mayısta ne söylentisi vardı ki hocam? ben hiç duymadım.
şu 1 haftadır söylenen duyumlar hariç hep duyduğum ''güvenlikler,çağrı merkezindekiler servise geçiriliyor artık alım olmayacak''.
mayısa dair birşey duymamıştım hiç. -
@kuşçubaşıeşref inşallah vardır...kamu alımları öyle azaldı ki gözümüz bankalarda...
-
@marjinalfaydali kesinlikle hocam
-
@marjinalfaydali forumda falanda paylaşıldı tam nasıldı hatırlamıyorum hocam. Diğer dediğiniz “servis”e transfer hususu da konuşuldu böyle bir şey olmaz demiştim. Oldu mu? Yani güvenlik giren servis kadrosuna mı alındı