2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar merhaba, gecen seneki alimda istanbul icin uzman yardimciligina girdim bende ve neredeyse 1sendedir Halk Bankasindayim. Servisle alakali mulakatta ne sorabilirler bilmiyorum ancak bizim mulakatlarda kisinin mezun oldugu bolumle ilgili olarak sorular agirliktaydi. Ozellikle halk bankasiyla ilgili bilgileri bilin derim. Mudur kim yk baskani kim Ne zaman kuruldu kac sube var aktifi ne kadar ne kadar kar etmis vs gibi sorular gelebilir.
-
@wicksell53 Hocam sana birşey sorucam.İstanbul tazminatı ilk sene verilmiyor mu?Temettü gibi 2. Sene mi başlıyor?
-
@okunoku bende samsun icin mulakata giricem
-
@luthor istanbul tazminatini hemen almaya basliyorsunuz. Temettu icin 1 yiliniz dolmali zaten dediginiz gibi.
-
@wicksell53 Eyvallah hocam.Şuan ne kadar istanbul tazminatı?
-
@luthor pazartesi soruna cevap vereyim kardesim yanlis olmasin bordroya bakmadim
-
@wicksell53 Tamamdır hocam sağolun
-
@wicksell53 peki hocam mülakatlar nerede oluyor ?
-
@thorstein-veblen uzman yardimciligi icin grup mulakati pullman otelinde, bireysel mulakat atasehirdeki halkbank genel mudurlukte oldu. Servis icin nasil isleyecek bilmiyorum ama.
-
@nikola-tersla 3000 tl derken 2500 müş.hiç 2500 alınıyor yazan çıkmamıştı.
-
Halkbankası'nin sitesinden edindiğim bilgilerin toplulastirilmis hali :
☆1933 yılında, esnaf sanatkar ve küçük meslek sahibine kredi verme amacıyla kurulmasına karar verildi.2284 sayılı Halkbankası ve Halksandiklari Kanunu ile Türkiye Halk Bankası' nin kuruluş süreci resmiyet kazandi. 1938 yılında faaliyete geçti.
☆1938-50 yılları arasında finansman sağladığı Halk Sandıkları kanalı ile kredi hizmetleri yürütülürken,
☆1950'den sonra doğrudan şube açma ve kredi kullandırma yetkisi ile çalışmaya başlamıştır.
☆Bankaya , 1992 yılında Türkiye Öğretmenler Bankası,1993 yılında Sümerbank, 1998 yılında Etibank, 2001'de Türkiye Emlak Bankasının 96 şubesi,2004'te Pamukbank devredildi.
☆Genel Müdür: Osman Arslan
☆Yönetim Kurulu Başkanı:Recep Süleyman Özdil
☆Denetim Kurulu üyesi:Faruk Özçelik ve Yılmaz Çolak
☆Bağlı ortaklıklar:
•Halk Sigorta A.Ş
•Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş
•Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş
•Halkbank A.D
•Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
•Halk Finansal Kiralama A.Ş
•Halk Portföy Yönetimi A.Ş
•Halk Faktoring A.Ş
•Halk Varlık Kiralama A.Ş
•Halkbank A.D Beograd
•Bileşim Alternatif Dağıtım Kanalları A.Ş
☆Iştirakler:
•KOBI Girişim Sermayesi ve Yatırım Ortaklığı A.Ş
•Demir -Halk Bank (Nederland)
•BKM Bankalararası Kart Merkezi A.Ş
•KKB Kredi Kayıt Bürosu
•Türk P&I Sigorta A.Ş
☆Vizyon: Evrensel Bankacılığın tüm gereklerini yerine getiren, bireysel hizmetlerde güçlü, bölgenin lider KOBI bankası olmak
☆Aktif büyüklüğü 279,7 milyar TL
☆Türkiye' nin 5.büyük bankası
☆KOBI kredileri alanında pazar payı %14.4
☆Nakdi kredilerde sektörün 4.büyük bankası
☆9 aylık net karı, 3 milyar TL
☆2001 den itibaren bankanın organizasyon yapısı değişmiş, faaliyetleri :
•Pazarlama
•Krediler
•Destek Hizmetleri
•Şube Dışı Kar Merkezleri
•Malî Kontrol ve Risk Yönetimi
Olmak üzere 5 ana başlık altında toplanmıştır.
☆Bugün Halkbank , misyon bankası olarak esnaf sanatkar ve KOBİ lerin yani sıra üretim, yatırım ve istihdamın artışına katkıda bulunan tüm girişimcileri çağdaş bankacılık anlayışıyla destekleyen, sektörün güçlü ve güvenilir bankası. -
İstanbul’da ulaşım sıkıntısı ev kiraları diğer giderler göz önüne alınınca insanın gözü korkmuyor değil
-
Halkbank calisanlari ozel bir hastanede ucretsiz tedavi hizmeti mi alıyo?Birde resmi tatillerde bankalar acik mi oluyo?
-
@nikola-tersla bu maaşlar İstanbul için mi geçerli?
-
@nikola-tersla teşekkürler hocam, emeğinize sağlık. Halkbank mülakatları için güzel bir çalışma olmuş.
-
İstanbul tazminatına 160 diyende var 650 diyende hangisi doğru ki umarım 650dir
-
@friedman98 650 olacağını sanmıyorum bu kadar büyük fark olmaz herhalde
-
@zenginmemur az önce ziraatte çalışan servis yetkilisi bi abiyle tanıştım. Bana ilk dediği git özelde ye iç yat para vermeden çık oldu
-
Yabancı dil tazminatları net olarak ne kadar? A B C seviyeleri için bilgisi olan yazabilir mi? Bir de spk düzey 1 için servis görevlisi ek para alamıyor mu?
-
@caglartugba hocam özelden mesaj yazdim