2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@alinail siz hatay için giriyordunuz galiba değil mi
-
@byteks1 dostum tam anlayamadim ozel hastaneler simdi ucretsiz mi?
-
@issiz-0 evet
-
@alinail puanınız nedir
-
@bcbc3434 İstanbul tazminatı ve temettü hariç maaşlar Hocam. Yukarıdaki yorumlarda resim atamıyorum bilmediğim için diyen arkadaşın bahsettiği resim benim attığım. Ben hazırlandım Yani çalışan bi arkadaş hazırlamış
-
@zenginmemur evet dostum ücretsiz :). Abiyle konuştum bayağı meslek hakkında. Ziraat ile halkbank aynı sözleşmeye sahip sanırım. Kendisi 4 yıl önce kpss alandan 86 almış guydan mülakattan falan elenmiş iyiki almamışlar maaşım vs daha çok diyor.
-
@byteks1 dostum kac lira alcakmisiz maas
-
@byteks1, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@zenginmemur evet dostum ücretsiz :). Abiyle konuştum bayağı meslek hakkında. Ziraat ile halkbank aynı sözleşmeye sahip sanırım. Kendisi 4 yıl önce kpss alandan 86 almış guydan mülakattan falan elenmiş iyiki almamışlar maaşım vs daha çok diyor.
- olarak yükselme imkanı var genel merkeze bile geçebilirsiniz diyor.
Sorusu olan varsa kendisine sorabilirim. Ziraatte servis yetkilisiymiş.
- olarak yükselme imkanı var genel merkeze bile geçebilirsiniz diyor.
-
@byteks1 baska ne haklari var meslegin?Mulakat falan nerde olcak?Millete kalsa cok kotu bir is sen biraz yazsana meslek hakkinda bir seyler
-
@zenginmemur kendisi servis görevlisi değil. Bir üstü servis yetkilisi. Ama maaş ortalaması sanırım 2900-3000 civarında dedi.
-
@byteks1 genel anlamda memnun mu yani?
-
@zenginmemur Kendisi çok memnunmuş. Dışarıdan görüldüğü gibi kötü değil diyor. Maaşı guydan yüksekmiş. Sadece bazı tip insanlarla uğraşması zormuş. O zaten her meslekte var diyor. Guy olsan bırakırmısın dedim kesinlikle bırakmam dedi. Kendisi istanbulda bu arada.
-
60,53 ile istanbulu kaybetmişim
Ben soruları tartıstıgımız 2. günden itibaren umudumu tamamen kesmiştim .
ama sonucu gorünce insan keşke diyor yinede .
keşke daha net şekilde kaybetseydım . Bu şekilde kaybedınce üzülüyor insan . -
@nikola-tersla peki istanbul tazminatı ne kadar bilginiz varmı acaba?
-
Bazi dogu illerinde de tazminat varmis acaba hangi iller? Bilen yardimci olabilir mi
-
Eskişehir kazanan var mı arkadaşlar acaba aramızda
-
İstanbul dışı maaşlar nasıl oluyo arkadaşlar bilen var mı bu arada Kayseriyi kazanan var mı?
-
@petunya ben varım ️
-
Arkadaşlar bankacılık terinleriyle ilgili TC Merkez Bankası terimler sözlüğüne bakabilirsiniz ben ona bakıcam internete yazarsanız pdf si var
-
@oflu61 şu maaş konusunu bi netleştiremedik İstanbul’da kaç alıyor da guydan yüksek maaşı