2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@sahnr biyerde bir hafta sonra egitime başladık diye yazmıştı biri ama net değil
-
@rebell merakla bekliyoruz bakalım, kısa zamanda tarihler netlik kazanır umarım
-
2014 teki alim 2000 kisilik oldugu icin 2 ay surmus olabilir
-
Olabilir hocam o zaman bu yıl bir ay sürer;))
-
Geçen sene 5 Kasım'da sınav oldu 7 Aralık'ta sınav açıklandı. Ocakta mülakatlar oldu şubat sonu göreve başlandı.
-
arkadaslar ozel bi bankada 8 ay calistim ve sartlar o kadar kotuydu ki istifa edip ayrildim mulakatta tecrube olarak mi bakarlar yoksa istifa etmenin olumsuzlugunu mu goz onune alirlar sizce?
-
(tahmini) şubatta mülakatlar olur martta iş başı olur gibi duruyor.
-
@mutlakz Merhaba Accort ta internette bulamadım ben de tesettürlüyüm mülakatta etek giyme taraftarı değilim. Ceketin en az 100 cm olması lazım yoksa şıklıktan ziyade bu ne perhiz bu ne lahana tursusu oluyor . Seninki nasıl kaç cm bilgi verir misin Cevabın için şimdiden teşekkür ederim ..
-
@haticeaydinn Merhaba, Ben siyah ceket siyah pantolon, beyaz gömlek, kısa siyah topuklu ayakkabı giymeyi düşünüyorum, eşarbın siyah ya da lacivert olaması gerekiyormuş, bunların üzerine siyah eşarp taksam çok mu siyah olmuş olurum
-
Diyelim ki ben mülakatı geçtim, nişanlım olmuş olsun, o da başka şehirde mali müşavirlik stajı yapıyor diyelim, evlendikten sonra yanına gitme ihtimalim nasıl?
-
Merhaba arkadaşlar yazılanları okudumda kıyafete çok takmayın iş bankası mükalatını geçmiş biri olarak gri etek ceket takım giymiştim ayakkabımda stiletto degildi bot kısa bilekte olanlardandı topuğu da yüksekti saçlarım dalgaliydi iş bankasında 1 yıl çalışıp istifa ettim şimdi halk bankası mulakatindayim yine gri takım giymeyi düşünüorum ve bot giyeceğim bankada çalışanlar da bot giyiyorlar emin olun ama kibar bileğe oturan modeller
-
İŞE başlama ne kadar geç okadar iyi olur bizim için. Bende mülakata kaldım fakat kurum sınavlarına çalışıyorum şu an. En iyi ihtimalle guy duy dguy iki aya kadar gelir. 3 ay sonra başlanırsa çokk iyi olur. Eksiklerimizi tamamlayıp ilan gelince iş stresinde derstene eksik kalmayız
-
@83istanbul bu tarz temennilerinizi kendi adınıza yapmanız daha doğru bence çünkü burda binlerce farklı hayat söz konusu kimi sizin gibi geç başlamak ister kimininse kaybedicek 1 günü daha yoktur biran önce parasını kazanması gerekmektedir. Kendinizce haklı sebepleriniz olabilir ama ne kadar geç o kadar iyi gibi bir genel kanı yanlış bence
-
@haticeaydinn ben de ayni sekildr senin gibi dusundugum icin pantalon takimi tercih ettim uzunlugu da tam dizimdeydi cok rahat ettim sahsen .bi bakip internetten bulabilirsem link atayim
-
@haticeaydinn https:// www. accortgiyim. com /urun/295/w41-463-woman-bayan-ceket buldum ceketiburdan bakabilirsiniz
-
Arkadaşlar mülakat heyecanınız çok hoş gerçekten.İibfli olarak iibfli kardeşlerimin umut dolu olması beni çok mutlu ediyor.Allah bu heyecanı yaşayan tüm kardeşlerime sonuca ulaşmayı da nasip etsin.
-
Giyime o kadar da önem vermezler yahu.
-
@ceska Verirler ve hatta çok önemli
-
@ceska hiç öyle düşünmeyin. Örneğin bir daire başkanı gömleğin en üst düğmesini bağlamayan kravatı gevşek duran biri için demişti ki iki yakası bir araya gelmeyen adamdan ne kendine ne de bankaya hayır gelir. Şimdiden disiplin eksikliği ve kurallara uymama var. Bunu eğitimde söylemişti. Mülakatları da daire başkanları ve gmy lerin yaptığını düşünürsek kılık kıyafet önemli. Ancak mükemmel ve en kurallara uygun şekilde giyinmenizi elbette beklemiyorlar. Para ve kurumsal kimliği bilmek lzm bunun için.
-
Anladım hocam haklısınız.