2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cnn44 hocam ben guy mülakâtına girdiğimde ceketim yakasızdı bi arkadaşım ceketinin yakalı olması gerekiyor demişti siz ne düşünüyosunuz bu konuda halkbank mülakatında da aynı ceketi giymeyi düşünüyorum sorun olur mu acaba?
-
@mülkiyeli45 Sadece bir temennide bulunmuş. Sonuçta belirleyeci olan kişi o olmayacak. Bu kadar takılmak saçma. Sonuçta sen de onun gbi kendi açından baktın
-
Kıyafete fazla takılmayın. Zaten hepiniz bilinçli insanlarsınız. Kendinizce oldu dediğiniz kıyafet yeterli..
Mülakat için sınav konuları+basit bankacılık terimleri+halkbank+güncel ekonomik konular yeterlidir.
Mesala bi mobil bankacılık uygulamasına girin. Orda Eft,havale vsvs şeyler yazar. Onların farkını öğrenin.
Bir de mevcut sınavlar açıklanirsa mülakata katılım oldukça az olur. O yüzden şansınız artar
Hakkımızda hayırlı olsun..
-
@buhara inşallah aciklansin kpssye hazirlanan arkadaşlar güzel güzel istedikleri kurumlara yerleşip memur olsun. Bize de yer açılsın
-
@buhara Verdiğiniz bilgiler için sağolun hocam inşallah bu mülâkatta yüzümüz güler
-
@buhara bende bu tarz temennilerin bireyselliğinden bahsettim zaten kendi durumumda tamamen bireysel o yüzden geç olsun hepimiz için iyi olur gibi bir temenninin herkes açısından olumlu bir durum olmayacağını belirttim
-
Arkadaşlar hangi ilin kaç kişi aldığını ne zamn ogrenebilcegize acaba bilgisi olan var mi
-
@fatoss21 galiba kurumun kendi icindeki gizli bilgi
-
@petunya benim çeketimde yakasizdi ceket olduktan sonra bence modeli önemli değil o kadar da onemli olan tavir ve konuşma tarzi
-
@cnn44 haklısınız hocam ama insan yinede tedirgin oluyo işte o kadar emek veriyoruz sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun
-
Yahu arkadaşlar sınav sonuçları açıklanmadan önce ben Bankda çalışıyorum şuan diyen epey kişi vardı onlar neredeler ??
-
Tarihler bu hafta açıklanır mı sizce
-
Kocaeli'nden mülakata kalan var mı?
-
2 gündür bakıyorum burda yazılanlara bakıp bakıp gülüyorum arkadaşlar önemli olan mülakatta ne sorulacağı? Kıyafet işi basit.
-
Kıyafet filan hikaye abi heyecanlanmayan soğukkanlılığını koruyup düzgün ve diksiyonu akıcı bir biçimde cevap verebilen, sağlıklı iletişim kurabilen maçı alır.
-
Halkbank ile ilgili bilgiler ve genel bankacılık terimleri, yüzeysel alan bilgisi biraz da özgüven bu işi bitirir.
-
Kıyafeti gaza gelip çok salmayın arkadaşlar ben hiç bir bankada kötü giyinen personel görmedim.
-
Kıyafet konusunda erkekler lacivert veya siyah takım beyaz gömlek yeterli olacaktır. Bayanlarda da blazer ceketin olduğu her kombin güzel oluyor.
-
Insallah mulakat tarihide sinav sonucuna donmez hemen aciklarlar .
-
Mart başı işbaşı..