2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@fatoss21 Hocam, hayırlı olsun. Başarılı eğitim geçirmeniz dileğiyle...
Hocam, servis görevlilerinden katılmayan var mı varsa katılmayanların sayısı ne durumda bilgi verebilir misiniz?
Belki şuan erken ama ilerleyen günlerde yazarsanız seviniriz. -
arkadaşlar, güzelce notlarınızı alın muta açılışları filan
-
Yedeklerle ilgili alim genel degil İL BAZİNDA olacakmis ve en son 3-4 aya kadar haber verilecekmis. Alinmayacak yedeklere İse haber verilecekmis
-
Birimleriniz subeleriniz belli oldu mu arkadaslar?
-
@meltem_90 ekleme olarak; yüzde 10 kontenjan ayrılmış (her ile en az bir kişi olacak şekilde)
-
@yilmaz_33 perşembe akşamı ya da cuma belli olacak
-
Ilginiz icin tesekkurler arkadaslar.yani cagiracaklari yedekleri 3 4 aya kadar cagiracaklar demek mi oluyor bu
-
@onuralp1903 yuzde on derken nasıl yani hocam
-
@mahalkme kazananlarin yuzde 10u galiba bilemiyorum bu sekilde soylendi hocam
-
@onuralp1903 cok tesekkur ederim hocam.insallah diyelim
-
Uzmanlıkta da teftiste de ilanda belirtilen sayıda kişi almamışlar servis gorevlilerinde ise daha çok alım var sanirim
-
Arkadaslar bankanin teftisten elenen adaylarla ilgili bi calismasi var mi bilgisi olan yazabilir mi ? Beklemek cok yoruyor artik bu belirsizlik yedi bitirdi beni
-
Arkadaşlar halkbank personeli için bes katkısını ve toplu iş sözleşmesini tam olarak anlayan var mı
-
Toplu is sozlesmesine katilmanin dezavantaji mi var bilen personel aydinlatirsa sevinirim. Katilimi arttirmak icin baya avantaj saglamislar da insan merak ediyo
-
@mhd hocam duyum veya bir bilginalirsam paylasicam burdan
-
Dostlar 1yil sonra tekrar alim olacak dedi ik bilginize
-
@mahalkme aynen oyle dedi ik daire baskani dostum 3 4 aya kadar cagirilacak uzun tutmayacagiz dedi
-
@fatoss21 Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz sizden müjdeli bilgileri.
-
@duranvarlık Hocam bilgileriniz için teşekkür ederiz. İnşallah tüm yedekleri çağırırlar.
-
@duranvarlık siz bizimle ilgilenip boyle guzel haberler veriyorsunuz allahta sizi daha iyi yerlerde gormemizi nasip etsin insallah