2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
o değilde puanı 70in üzerinde olan varsa onu tebrik edelim
-
Tokat'ı kazanan yok mu?
-
@marshallkeyness teşekkürler hocam :))
-
Bence alana calisan icin zor bi sinav degildi ben alana calismadim oyuzden de cok yuksek olmadi puanim ay herneyse de su mulakat tarihi diyelim pazartesi aciklansa tahminen mulakat zamani 1 hafta sonra mi olur acaba nekadar sure verirler
-
@marshallkeyness benim 72 hocam
-
Arkadaslar en son verilerle issizlik orani enflasyon orani vs takip edenler biraz guncel ekonomi bilgisi paylasir mi tesekkurler
-
@marshallkeyness 69.2
-
Puanlar resmî olarak değerlendirilmeyecek sanırım ama komisyonun fikrine etki eder mi sizce ?
-
@hayal9 bence az da olsa eder. Umarım eder
-
Hukuk ve muhasebeye de bakmalı mıyız ?
-
Hangi birine bakcaz ben baktikca corba ediyorum sahsen cogu arkadasim soru sorulmayip konusturuyolar diyolar bilemedim ;(
-
@hazalsule, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Hangi birine bakcaz ben baktikca corba ediyorum sahsen cogu arkadasim soru sorulmayip konusturuyolar diyolar bilemedim ;(
Olay tamamen muhabbetin akışına göre gidiyor. Kitap okurum derseniz ordan gider. Eğitim hayatınızdan bahsederseniz alanla ilgili gelir. Amaç bilgiden ziyade kendini ifade edebilme yetisini ölçmek. Halkbankta göreve başlayanların çoğu benim söylediklerimin paralelinde konuşuyor. Boşuna stres yapmayın genel şeylere çalışın. Kolay gelsin
-
Hakkaten o kadar çok terim vesaire var ki kafam çorba gibi oldu. Bölümüm iktisat ama ya hukuk ya muhasebe sorarlarsa diye bakmadan edemiyorum
-
@hazalsule çok fazla kasmana gerek yok soruyu bildin geçtin veya bilemedin elendin diye bişey yok heyecanını kontrol et yeter:)
-
Bu önceki alim da mülakat sonuçları kaç gün sonra açıklandı acaba.
-
@prsnll-adayı-52 Önceki servis görevlisi mülakatları 1,5 ay sonra açıklandı.
-
Çok fazla mülakata girmiş biri olarak şimdiye kadar neler yaşadım şöyle genelce anlatayım en güzeli. Belki yardımı olur.
*bankanın birisi gişe mülakatı için "biz ne iş yapıyoruz?" diye sordu.
*başka bir tanesi "hiç birisini ikna ettin mi ettiysen nasıl ettin?" diye bir soru sordu. (çok sıkıştırdılar bu konuda)
*banka müfettiş yardımcılığı mülakatında özel hayatımla ilgili sorular geldi bol bol.(genel minval evlilik ve ailen şehir dışına çıkmana izin verir mi civarındaydı.)
*özel bir firmada ise neden seni alalım dediler, sonra bolca tartıştık. (onlar beni istedi ama ben onları istemedim sonra )
*genel olarak kendinizden emin olun, bilmiyorsanız biliyorum deyin, lafı dolandırmayın. Yıpratmayın kendinizi, her şey olacağına varır. -
@jois06 bilmiyorsaniz **bilmiyorum ** deyin. Yanlış yazmışım.
-
@pokerface hocam desenize mulakati gecsek bile nerden baksan iki ay var göreve başlamaya..tabi sabretmek lazım . Hayırlısı olsun.
-
sonucu bilsek işe başlamak için 3 ay bile bekleriz ama belirsizliklerle dolu 40 gün çok zor geçecek