2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Daha nerde olacagi bile belli degil
-
peki hocalarım muhasebeden nerelere bakalım özellikle mali tablolar analizi fln mı ?
-
Facebookta grupta ik yı arayanlara mülakatın İstanbul'da yapılacağı söylenmiş 2-3 kişi aynı şeyi yazmış ne kadar doğru bilemem.
-
@grimmjow o gruplarda yine bi kaç kişi Mart sonuna en geç iş başı yapılacağını da demişlerdi.
-
Subeler neye gore belli oluyo?Benim oturdugum eve 5 dk mesafede bir sube var oraya mi olur yuksek ihtimal
-
@grimmjow hocam bende ik yi aramistim bana da aynı şey soylendi
-
Keşke şu mülakat duyurusuyla beraber süreç hakkında da bir bilgi yayinlansa.Ne zaman göreve başlanır falan .kafamız biraz daha rahat olur.
-
@zenginmemur atama tamamen ihtiyaca göre. Eve yakın diye bi kural keşke olsa :))
-
@zenginmemur mülakatı geçtiniz sanırım?
-
@mhd ben varım hayırlısı olsun
-
@kazm hocam merak ettim mesleginiz nedir? Genelde dalga gecer gibi yorumlariniza denk geliyorum da ?
-
@kamuguy mesleğimle ne alakası var işsizim. bazen gereksiz yada saçma yorum gördüğümde dayanamıyorum hocam.
-
@kazm anladim hocam.elbet son olacaktir .emekler bosa gitmez hayrlisiyla. Gunumuzde alimlarin az oldugu bi donemdeyiz.umarim biz emek verenler icin son olur.
-
@zenginmemur Ben de aynı durumdayım. Aydın merkezde 3 şube var ikisinin tam ortasındayım. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden Bahta ne çıkarsa artık. Tecrübelilerin yazdıklarına göre önemli olmuyormuş nerede oturduğumuz. Ankara diye sevinip Nallıhan'a gitmek üzücü olabilir.
-
@onuktekin Ankara merkezde oturuyorum. Nallıhan olursa ne mutlu bana Hep küçük ve sakin bir ilçede çalışmak istemişimdir
-
@ceska Allah hakkınızda hayırlısını versin
-
Mulakat tarihinin yarın açıklanmasını ümit ediyorum..
-
İnşallah artık açıklanır yarın
-
Arkadaşlar kamu bankalarında güvenlik soruşturması oluyor mu?Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@luthor ben olduğunu biliyorum. Ama yüzde yüz emin misin dersen yüzde 90 derim.