2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@jois06 İnşallah kamudaki kadar uzun değildir o zaman.Sağ ol hocam bu arada.
-
@ceska Bende Ankarada oturuyorum ve Ankara için mülakata gireceğim ancak Nallıhan konusunda sizin kadar iyimser değilim.Çünkü çalışılacak şubenin Nallıhan,Beypazarı,Ayaş hatta gölbaşı olması demek Ankaranın çoğu yerinden günlük gidilip gelinemeyecek kadar uzak yerler olması demektir.Yani o ilçelerde çalışmak için yaşam düzenini değiştirmek gerekebilir ki o durumda bulunduğunuz şehirde çalışmanın hiçbir avantajı kalmıyor.
-
Bankada gisecilee cok almiyo tamamda giseye girmek niye bu kadar zor o zman?
-
Halaaaaa siteye girilmiyor haalaa
-
@merhuume ben girebiliyorum
-
bence biraz sabırlı olalım elbette açıklanacak hatta bu sene girdiğim tüm kurum sınavlarında en kısa sürede sonuçları açıklayan halkbanktı o açıdan hızlılar yani biz biraz sabırsızız bence. beni tek düşündüren tarihleri duyurduktan 2-3 gün sonra hemen mülakatları başlatırlar mı umarım öyle bir şey yapmazlar dediğim gibi herkes istanbulda yaşamıyor sonuçta
-
Bekleyelim bekleyelim de süreci normalleştiren biziz anormalliği yapan tüm kurumlar ayrıca bu genel bir kuraldır mülakatlar yazılı sınav sonuçlarından sonra 15 gün içinde yapılır. Sonuçları zaten belki aylarca bekleticekler mülakat tarihini aylarca beklemek nedir yani niye normalleştiriyorsunuz ki bu saçma uygulamaları? Kaldı ki sadece bu sınavı bekleyenlerde yok aramızda başka kurum sınavlarına gireceklerde var ve ona göre plan yapıcam ben mesela. Sinirlendim yazdıkça yazdım kimse üzerine alınmasın
-
@mülkiyeli45 tabiki haklısınız hiç normal bir durum değil günlerce haftalarca beklemek en azından bir plan program olmalı herşey takvimine göre yapılmalı ama bu anormalliğin içinde en kısa sürece sonuç açıklayan halkbanktı demek istemiştim ben eimizden bir şey gelse de yapsak keşke ama ne yazık kı tek yapmamız gereken beklemek kimi kime şikayet edeceğiz kiimse hakkını arayamaz oldu ülkede maalesef
-
Hala tarih ve yer belli degil mi
-
Ik yi arayan oldu mu bugün ?
-
Şimdi aradım net bi bilgi veremiyorum çalışmalar sürüyor bu gun yarın haftaya bişey diyemem tarih veremem işlemler bitince direkt yayinlicaz zaten dedi
-
@cnn44 bana da bu haftaiçi açıklanacak İstanbul da olacak genel müdürlük burada olduğu için bundan sonra böyle olacak ddi
-
@fb sırf cevap vermiş olmak için cevap veriyorlar neyse yapacak bişey yok beklicez
-
beklemek zor gerçekten.inşallah bugün açıklanır da ona göre göre plan yaparız...
şubat başı mülakatların başlayacağı söylentisi doğruysa bugün açıklanması lazım zira şu haliyle bile zaten şubata geldik...ne ara açıklanacak da mülakatlar başlayacak çok merak ediyorum doğrusu. -
Siteye nasil giriyorsunuz arkadaslar ben niye goremiyorim
-
@merhuume halkbank web sitesi yenilendi duyurulara https://www.halkbank.com.tr/4343-halkbanktan_duyurular
Burdan bakabilirsin -
Aciklandi mi
-
@hazalsule nerde göremedim
-
@83istanbul mı yı görmeyişim
-
Aciklandimi arkadaslar