2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@birgarip Teşekkür ederim hocam.
-
@cnn44 bilgisayar programlarini hic kullanmayan biri cok mu zorlanir
-
Forumda bu sayfaya her girdiğimde MAC ürünleri reklamı çıkıyor karşıma dikkatimi toparlayamiyorum. İcimden geçen şey: acilen işe başlamalı ve onları almalıyım Bayanlar için adeta mülakata teşvik edici nitelikte
-
@keciburcu yalnız olmadığıma sevindim O günleri de görürüz inşallah ️
-
@keciburcu bende de kitapseç çıkıyor. Hayattaki şansım
-
@keciburcu adblock kullandığıma pişman oldum ilk defa.
-
neyi aratırsanız onun reklamı çıkar arkadaşlar
-
Haydaaa bende A101 reklamı çıkıyo yazıklar olsun gideyim de zen’e falan gireyim bari orda yüzümüz gülsün
-
Evet bende de tesettür etek kaban vs çıkıyor ondan demekki
-
@cokgizliissiz bende de A101 reklamı çıkıp duruyor. Aklıma üniversite zamanında A101 den aldığım ekmek kadayıfları geliyor.
-
Hangi siteye girerseniz ve o sitede arattığınız şeyleri yani çerezlerinizi google kullanıyor. Kullandığınız uygulamadan geçmişini ya da çerezleri tamamen temizlerseniz kurtulabilirsiniz arkadaşlar. Forumda kimin en son hangi siteye girdiğini de görmüş olduk bu şekilde
-
Durmadan takım elbise reklamı çıkması ve tıklayıp foruma bakmaya fırsat kalmaması
-
Kaynananın yeni geline bi gözüyle baktığı gibi bankanın duyurusuna bakıp duruyoruz bişey çıkacak mı diye
-
@zenginmemur hiç alakası yok bankanın kendi programı kendi ekranı var klavye de biraz hızlı olmanın çok faydası var ama yavassanizda zamanla hızlanıyosunuz
-
@marjinalfaydali aynen öyle rakip olarak görenler olabilir karakter meselesi bazıları defter tutuuyo devamlı sormamak icin
-
malesef sonuçlar gelecek haftaya kaldı
-
@issiz-0 neden ki?
-
@cicek33 bugün cuma ve mesai bitmek üzere, umutlar tükendi yani:)
-
Pazartesi aciklandi diyelim mulakat ne zaman olur tahminen
-
@issiz-0 ama sınav sonuçları da mesai saati bittikten sonra açıklanmıştı belki bu da öyle olur, yani olsun ya inşallah 🤲