2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Dostlar mülakatı gözünüzde çok abartiyosunuz yapmayın etmeyin. Soruları doğru cevaplamak alanacaginiz anlamına gelmez veya diğer turlu yanlış cevap vermek akışına bırakın hayati.
-
@sera Geçen sene Halkbank'ta işe başlayan arkadaşım doğruluğundan ziyade kendinizi ifade ediş şeklinizin daha önemli olduğunu söyledi. Sesiniz titremeden, anlaşılır ve güzel bir dille konuşmak etkili olacaktır bence. Tabi o heyecanla ne kadar mümkün bilmiyorum ️
-
@keynesdede teşekkür ederim
-
@hayal9 bence de önemli olan o fakat ard arda gelen soruları cevaplayamam ya da karışırsa artı heyecan da var kötü olur diye düşünüyorum
-
anlaşılan mülakat bilgileri bugün de açıklanmayacak
-
@sera yani haklısınız ben de kendim için aynı endişe içerisindeyim otokontrolü sağlayabilmek zor allah yardımcımız olsun
-
Yarın açıklanacak yetiştşrmeye çalışıyoruz olmazsa pazartesi dedi ve İstanbul da olacak hepsi dedi ik.
-
@fb yine sınav sonuçlarını açıklamaya döndü bu iş
-
@essra23 evet her sorduğum soruya da cevap olarak sitemizi takip edin dedi.
-
Simdi aradim yuzde 90 istanbulda olcak dedi
-
Ne zaman olacağını açıklasalarda herkes planını çizse ona göre 10 şubattada başka kurum sınavım var manisa istanbul ankara koşturmaca. İnsan gibi bölge müdürlüklerinde yapamadılar
-
Mülakat Şubatta olur değil mi ?Yarın açıklayıp pazartesi mülakat başlamaz umarım
-
@sera, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Mülakat Şubatta olur değil mi ?Yarın açıklayıp pazartesi mülakat başlamaz umarım
Öyle saçmalık olmaz. Burada Türkiyenin 18-20 saat mesafesindeki doğu illerinden gelecek olanlar var. Kimse o kadar kısa sürede hazırlık yapıp yola çıkamaz. Hem mülakatları bölge müdürlüklerinde değilde İstanbul’da yapıp hem de yaklaşık 4000 adayın 2 günde hazırlanıp yola çıkması tek kelimeyle insafsızlık olur.
-
@sera valla şimdiye kadar girdiğim diğer kurumların mülakatlarında tarihleri açıkladıktan en az 1 hafta sonra başlatmışlardı mülakatları ama halkbank geçen sene perşembe açıklamış tarihleri 3 gün sonra da mülakatları başlatmış o yüzden bunlardan herşey beklenir bilemiyorum
-
Arkadaşlar whatsapp gurubuna katilaniniz var mı? Facede linki paylaşılmış. Lüzumlu bir gurup mu acaba bilgi alışverişine dayalı?
-
@keciburcu Arada not paylaşımı yapılıyor. Onlar da fb grubunda var galiba.Olmayabilir de emin değilim. Bir bakın isterseniz.
-
@essra23 inşallah öyle bir şey yapmazlar yoksa durum vahim bizim için .
-
Mülakat İstanbul’da olursa acaba illeri alfabetik sıraya göre mi alırlar bi yandan İstanbul devam eder filan guydaki gibi ? Acaba nasıl olacak açıklasalar da soru işaretleri bitse artık
-
Ben de mülakat tarihlerinin ne zaman açıklanacagindan çok mülakat sonuçlarının ne zaman aciklanacagini merak ediyorumgaliba biraz hızlı gidiyorum
-
Biraz güncel ekonomi bilgisi mi paylassak acaba