2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@maliyeci1, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar whatsapp grubu kurmuşlar galiba katılan var mı yada düşünen? facebookta linki paylaşmışlar
-
@maliyeci1 WhatsApp grubunu ben kurdum. Gelmek isteyen özelden numarasını yazsın. Buradaki gibi bi tartışma olmuyor en azından
-
@ceska Paylaş kardeşim paylaşma diyen mi var?Senin stres karşısında nasıl çalışacağınla ilgili paylaşımın beni nasıl ilgilendirmiyorsa benim maaş konuşmam da seni aynı şekilde ilgilendirmez.Yukarıda bahsettim,burası forum sitesi.Herkes merak ettiği konuları yazar ilgisini çeken senin yazdıklarına cevap verir güzel güzel bilginizi paylaşır stres altında çalışmayı öğrenirsiniz.Bende maaş konusunda merak ettiğimi yazarım ve öğrenirim.Kaldiki öğrendimde zaten.Biz 3 4 ileti bunları konuştuk ve bir arkadaş geldi arkadaşının sözleşmeye ne kadara imza attığını söyledi ve benim için konu kapandı.Sen neden konuyu ısıtıp ısıtıp getiriyorsun?Amacın dikkat çekmek mi?Bir daha bana yazma rica ediyorum.Senin mülakatla ilgili tatavalarını dinleyecek değilim.
-
Tamam ya su konuyu kapatin paragrafli tartismalarinizdan usandik valla
-
@meltem_90 O zaman sizi sıkan iletileri okumayın bence.Mesela ben iletinin başına bakarak gidişatını anlayıp ilgimi çekmeyen iletileri geçiyorum.Sizede tavsiye ederim.Zira bende ne yapıp ne yapmamam gerektiği konusunda ders veren insanların iletilerinden sıkıldım fazlasıyla.
-
Arkadaslar bi gelisme yok dimi tarih ve mekanla ilgili
-
@meltem_90 belirtmek isterim ki paragraf dolusu yazıları okumak ya da okumamak sizin tercihiniz, okumak istediğimizi okuruz,eleştirimizi yaparız değinmek istediğimiz şeylere değiniriz, ilgilenmediğimiz noktaları da görmezden geliriz, aslında çok kolay bunu yapabilmek, tavsiye ederim. birkaç yorum öncesi kendi yorumumu paylaştım yazmak istediğimi yazdım,uzun oluşu sizi rahatsız ettiyse ekranı hemen kaydırın,böylece okumamış olacaksınız ve sizin nezdinizde uzun yorumlar şikayet konusu olmamış olacak
-
Süreç uzadıkça bu halkbank başlığı hep karışıyor :)) sakin arkadaşlar
-
Bayan arkadaşlar bişey sorucam mülakatta komisyonun olduğu odaya çantayla girmeyi düşünen var mı yani çantasız daha mantıklı değilmi?
-
@aykutdg tamamdır teşekkürler
-
@maliyeci1 eşyaları dışarıda bırakıyomuşuz diye duymuştum diğer mülakatlar için
-
Bugun arandi cok cok yuksek ihtimalle istanbulda olacak subatin ilk haftasi baslanacak dendi, masraflari sordugumuzda onunla ilgili de duyuru yapilacak dendi
-
Nerede yapılacağı, ne zaman iş başı yapılacağı belli ise mülakat tarihleri de bellidir. Duyuruyu yapsalar artık biz de ona göre hazırlarız kendimizi. Nasıl bir çalışma sistemleri anlayamadım.
-
Aynen biraz once soleseler bizde ona gore plan kursak
-
geçen sene sanırım mülakat tarihleri perşembe günü duyrulmuş ondan sonraki hafta hemen pazartesi mülakatlar başlamış umarım yine aynı şeyi yapmazlar herkes istanbulda yaşamıyor kalacak yer uçak bileti vs ayarlayacağız daha
-
Sinav iptal vs gibi laf donuyo dogruluk payi nedir acaba birileri ortaligi karistiriyor sanki
-
@hazalsule yav he he
-
gerekçe neymiş peki yazmışlar mı?
-
Sahsen ben gozumle bir sey gormedim facede gezinirken yazmislar ama bir kisi idda ediyor sadece bunu bir yerde yasmiyor vs deyip dalgali sekilde konusuyor amaci nedir anlamadim
-
@hazalsule 3 gram beyniyle kendisine eğlence arıyor böylelerini görmezden gelmeli