2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Aynen inanmayin her seye. Sinav sonuclarinin aciklanmasina da bi ara subata kaldi falan yaziyolardi son gunlerde
-
3000 kişi ve İstanbul mülakatı nasıl olacak? Hani madem bölgede olmayacak bölgeye niye fax çekiliyor. Buna rağmen ben halen bölge müdürlüklerinde olacağını düşünüyorum.
-
@ceska tatava bu yaptığın oluyor.
-
arkadaslar bilgi doğrudur Halkbankası şube müdürlerine de böyle bir haber gelmiş mülakat İstanbul’da yapılacak mart sonu da iş başı yapılacağı yönde genel müdürlük bilgilendirmiş
kaynak : ablam halkbankası şubesinde çalışıyor müdürü söylemiş -
Mülakatlar bölge koordinatörlüklerinde yapılacak, at fava bekle.
-
@banker attım bekliyorum dörtgözle
-
@banker Umarım öyle olur. İstanbul'da olursa da karsilasinlar masrafları
-
Arkadaşlar servis g. mülakatının İstanbul’da olması mantıksız olur.
-
@cicek33 mantıklı hareket edildiğini zannetmiyorum
-
Mart sonu mu wauww..gecmis yaa isbaşı
-
Mülakat tarihleri hakkında bir bilgi verilmiş mi? Ocak somu mülakatlar başlayacak diyorlardı. Mart sonu ise şubat ortasına anca belirlenir mülakatlar??
-
İK ya sorsan en geç mart başı işbaşı yapılıyordu. Şimdi olay mart sonuna sarkmış. İstanbul’da 4000 kişinin mülakatı nasıl bu kadar dar bir zamanda yapılacak merak ediyorum. Biraz baştan savma olacak gibi geliyor bana bu mülakatlar. Halkbank’ı şu süreçte gerçekten çözemedim. Kriz yönetimi konusunda sınıfta kaldılar
-
@birgarip görünüşe göre öyle ️
-
Yazmayim diyorumda bu maas onemli degil diye dusunen arkadaslar sizlerin yaslari kac?Cevrenize bi bakmiyomusunuz iibf disinda herhangi bir bolum mezinlari ozel sektor veya kamuda kac lira ile ise basliyo ve bizim kadar issiz bekliyolar mi?Tamam maasi az buluyoruz oyleyse niye bu kadar emek veriyoruz 65000 kisiden 62000i belki suan bimde kasiyer lcwda reyon gorevlisi olmaya devam ediyo.Suan kamu yonetimini birakip asker polis olan arkadaslarimin kazanci en az 4500 tl.Biraz dusunun ne olur.1900 lira ile bu hayatta neler yapilir her seyi maneviyata baglamayin.Ozellikle erkek adaylar 1900 lira ile araba alinabilir mi?iibf bu nedenle kaybediyo cunku hepimiz kabulleniyoruz her seyi.
-
Anne babalarimiz bizlerden bir seyler bekliyo artik 1900 lira ile onlara yardim edemeyiz dostlar.
-
İibf sorunu cozulmesse bu ulkede daha cok bu kavgalari ederiz.Polis olanlara bi bakin cvlerine iktisat kamu maliye mezunu adamlar polis oluyo niye hepsinin tek cevabi parasi cok iyi.Peki halkbank servis gorevlisi icin hukuk iktisat maliye bil alcagin maas 1900 lira veyahutta 2500 lira.Simdi uzman mufettis ol deme zaten o kadar ingilizcem olsa akademisyenligi dusunurdum
-
@luthor @nikola-tersLa Kesinlikle size anlam veremedim. Hele ki mülakatlar ile ilgili dediklerinize çok şaşırdım. Eminim ki burdaki herkes maaşın ne kadar olduğunu az çok biliyordur. Maaş 200 TL az veya fazla olsa çok şey mi değişecek ?(çok acil durumda olan arkadaşları tenzih ederim) Pek sanmıyorum. Ayrıca mülakat sadece bize sorulan soruları bilmemizden mi ibarettir ? Kesinlikle hayır ! Belki de sana sorulan "leasing nedir" sorusunu bilip bilmemen başarılı olmanda en etkisiz faktörlerden. Stres,vücut dili, diksiyon,kendine güven,hitabet gibi birçok faktör var. Mesela aşırı stres karşısında nasıl başa çıkabileceğimiz ile ilgili birbirimizle bir şeyler paylasmak, maaş konuşmaktan çok daha yararlı olabilir. Zaten mülakatı yapanların elinde bizim alan/gkgy/ingilizce bilgilerimizin ne kadar olduğu ile ilgili veri olacak. Önemli olan şey çizecegimiz profil. Siz leasingin ne olduğunu sonra da öğrenirsiniz ama misal iletişim kurmada eksik olduğunuzu onlara hissettirirseniz başarısız olursunuz. 10 dakikalık mülakat kesinlikle şans işi değildir. Çoğumuz 10 dakikada bir insanın bir iş için uygun olup olmayacağının tahlilini yapabilir ki insan kaynakları bu işte takdir edersiniz ki ustadır.
Maaş konusu hayli konuşuldu sınav grubunda da burada da. Tabiki ben bunu engelleyemem ve karışamam. Fakat inanın yararı olmuyor. Stresle mücadele,diksiyon veya vücut dili ile ilgili paylaşılacak bilgiler,deneyimler çok daha faydalı olacaktır kanaatimce. -
@ceska o halde paylaş lütfen,stresle mücadele ya da vücut dili hakkında tüyolar ver ki insanlara,mülakatın ne demek olduğunu anlasınlar. senin sayende birşeyleri öğreniyoruz görüyor musun. kusura bakma ama kimsenin hayat tecrübesini bilemezsin,senden daha fazla mülakat deneyimi yaşamış insanlara da mı bu aklı vereceksin,ayrıca sonuçlar açıklanmadan önce soru tartışmaları yaptığını unuttun sanırım,sınavdan sonra herkes kendi doğrusunu kabul ettirme ile meşgulken senin de çok farklı bir yanın yoktu ingilizce hakkında konuşulanlar vs. buyüzden sen kimsenin düşünce özgürlüğüne yorum getiremezsin,mülakatı veya soruları tartışabilirsin elbette. pekâlâ başka biri de istediği yorumu yapar,maaşı eleştirir veya sorgular,az bulur çok bulur,sevinir üzülür,merak eder. herkes işini bilir merak etme.
-
Arkadaşlar watsapp grubu kurmuşlar galiba katılan var mı yada düşünen? facebookta linki paylaşmışlar
-
@ceska burası bi forum ve herkes istediğini yazıp konuşabilir tabi ki belli seviyede ve saygı çerçevesinde. Rahatsız olan yazdıklarımı okumaz ve cevap verme gereksinimi duymaz. Daha ne kadar açık olabilirim