2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@essra23 Daha dur cuma eğitim bitecek görev yerleriniz açıklanacak ve pazartesi iş başı yapacaksınız Mülakatlar bölgede olursa çok problem olmaz da İstanbul'da olursa bu konu sorun oluyor işte.
-
@banker şaka olsun bu. o_O önce şubeleri açıklayıp sonra eğitime çağırmaları daha mantıklı olmaz mıydı?
-
@jois06 Eğitimin son günü açıklanıyor şubeler. Yani mesela Ankara diye seviniyorsun sonra Nallıhan'a falan düşebiliyorsun. Şans mı diyeyim başka bir şey mi diyeyim bilmiyorum artık.
-
Mulakat yeri yarin belli olur mu acaba
-
@hazalsule son alımda sonuç açıklama tsrihinden 2 hafta sonra belli oldu diyorlar, belki bugün bile açıklanabilir
-
@birgarip yok hocam tam 15 gun sonra aciklanmis.7 sinde sonuclar aciklanmis 22 sinde mulakat yerleri belli olmus.yani 7 aralik carsamba sonuc aciklanmis 22 aralik oersembe mulakat yerleri belli olmus.
Bizde de oyle olursa eger yarin aciklanir diye dusunuyorum. -
@marjinalfaydali açıklansında yarın açıklansın dahada uzatmasınlar:)
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar nelere ağırlık vermeliyiz sizce ?
-
@hayal9 bence özel hukuk para banka merkez bankası banka terimleri bankayla ilgili bilgiler bakılırsa alnımızın akıyla çıkarız bu işten
-
Muhasebeyi unutmuşum bi de o var tabi
-
@cokgizliissiz muhasebeden ne sorabilirler ki
-
Para banka krediden muhasebeye sıra geleceğini zannetmiyorum, tabi bu alımın fazla olacağı yerlere göre de değişir
-
@keynesdede muhasebe ben de tahmin etmiyorum ancak mb bilançosu veya banka bilançosunu bilmekte fayda var nolur nolmaz
-
@keynesdede alımın az olacağı yerlerde konuların da kısıtlı olacağını mı düşünüyorsunuz?
-
@hayal9 bence alımın az olduğu yerlerde bu kadar detaya ineceklerini sanmıyorum. Uşak için tercih yaptım en fazla ticaret hukukuna inebilir diye tahmin ediyorum. Tabi bunun garantisi yok belki de hiç dersle ilgili bişey sormaz belli mi olur işin piyango tarafı var biraz,bugüne kadar da amorti tutturamadım
-
Hiç cevap veremezsek direkt elenir miyiz
-
@sera o durum karşımızdakilerin insafına kalmış birşey, iktisat Hocam asistan için sorduğumuz mülakat sorularına hiç doğru cevap verememişti ama onun yetine verdiği saçma cevapları çok iyi sunduğu için almıştık demişti öyle de bi durum da var, sunum herşeydir dedikleri olay geçerli olacak
-
@keynesdede bilanço gelir tablosu farkları, temel kavramlar ve oran analizleri özel maliyet özel fon gibi hesapları sorabilirler. Genelde herkesin bir şeyler söyleyebildiği yerlerden sorarlar diye düşünüyorum. Okumakta fayda var. Ama para banka ve merkez bankasının bankalarla olan ilişkisi güncel oranlar daha önemli geliyor bana da.
-
@keynesdede umarım tahminleriniz tutar
-
@hayal9 İnşAllah