2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@fagam91 afedersiniz yazmışsınız da ben görmemişim
-
Umarim Ankara da İstanbul ile beraber açıklanır hemen. Zira Ankara mulakatlari da bitti hatta 1,5 hafta oldu.
-
@luthor sağolun hocam
-
1300 kişinin birden eğitimini yapamazlar. O yüzden kısım kısım açıklayıp eğitime cagirabilirler. Belki bu hafta içi İstanbul'u açıklarlar diye tahmin ediyorum. Nisana sarkmaZ. O zaman mulakatlari erkene almanın anlamı kalmaz.
-
Merhaba arkadaşlar. Dün yeni öğrendiğim bilgiye göre bu aralar istanbul için sonucunu bekle dedi ama ne kadar doğru ve kesin bilemem. İnşaAllah güzel sonuçlar alırız. En kısa sürede açıklanır biz de yolumuza bakarız. Herkese iyi günler
-
Öğrenmeye çalıştığım kişi de diğer arkadaşımdan farklı biri biraz daha sabredelim heyecanla bekliyoruz inşaAllah herşey güzel olur
-
@secret hocam sizin bilgi aldığınız kişiler iky' dan mı
-
Bu daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa mazur görün.Mülakatların açıklanma usulü hakkında bilgisi olan var mı?Kazananlardan oluşan bir liste mi yayınlıyorlar,herkes sistem üzerinden bireysel sonucunu mu öğreniyor yoksa tek tek arayıp kazandın mı diyorlar?
-
@luthor Yüksek ihtimal mülakat tarih ve saatlerimize baktığımız gibi TC kimlik no girerek başvuru.halkbank.edu.tr adresinden bireysel olarak öğreneceğiz. Öncekiler böyle olmus.
-
@ceska Eyvallah sağ ol dostum
-
haftasonu açıklanma ihtimali var mı acaba arkadaşlar ,vakit geçtikçe heyecan artıyor
-
@secret hocam uzman kontrolör müfettiş yardımcılığı sonuçlarının aciklanma ihtimali hakkinda bilginiz var mı
-
@prsnll-adayı-52 benim bilgi aldıklarımın tanıdıkları ik dan ama kesin bilgi yok. Bekleyip göreceğiz
-
@friedrich-hayek inanın bende sizlerden çok daha fazla bilgi bilmiyorum. Kesinde konuşmuyorum. Bekle dediklerine göre vardır bir bildikleri. Neyi nasıl açıklayacaklar yoksa açıklamayacaklar mı bu aralar onu da bilmiyorum.
-
@secret teşekkürler ilginiz için hocam
-
Kazananlar Mart ayı içerisinde başlayacak arkadaşlar, süreç fazla uzamayacak..
-
@öktem_ilteriş yani o zaman uzmanlığı acıklanma ihtimali cok yüksek bu hfta
-
@öktem_ilteriş açıklanma tarihi hakkında bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar arkadaşım şube de çalışıyor daha önce de söylemiştim. Ama gm de ki arkadaşlarını aradı ben tekrar sorunca arkadaşları bugünlerde mesaiye kalıyorlarmış. 1 hafta içinde olma ihtimali yüksek demişler. Lakin gün vermedi çünkü açıklanma tarihi kesin değil, şubede çalışanlardan da uzman yrd bekleyen biri var öğrenmeye çalışıyor dedi. İnsallah beklediğimize değer bir sonuç alırız
-
@friedrich-hayek rica ederim