2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prostatic Allah bize de nasip eder inşallah teşekkür ederim.
-
@halk şube değişikliği rotasyon oluyor mu ? Ya da görev değişikliği
-
@blairwaldorf, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic içeriden bir uzman yardımcısına denk gelmek büyük bir şans oldu gerçekten. Maaşlar konusunda, eğer mümkünse en güncel rakamlarla, bizi aydınlatmanız mümkün müdür acaba?
açıkçası bankadaki tüm unvana göre maaşlar ne kadar hepsini biliyorum fakat bunu burada paylaşmam doğru olmaz.
Sadece şu kadar diyeyim servis görevlisi olarak başlasanız bile ortalama olarak elinize geçen para kötü değildir türkiye şartlarında.Üstüne oturur ingilizceden 90 alırsanız çoğu yerden iyi kazanırsınız
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic Allah bize de nasip eder inşallah teşekkür ederim.
inşallah nasip eder.Yalnız bankacılığa ilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim.
Ben çok seviyorum ondan her şeyi bana tatlı geliyor.Çalışıp isyan eden kişi çok
-
@prostatic iş ortamına girmeden çok yorum yapmak istemem ama hevesliyim. Daha önce ki girdiğim sınavlarda ki gibi inşallah İşimi güzel yapabilirim nasip kısmet bekleyip göreceğiz. Açıkçası çok sevmeme gibi lüksüm de yok
-
@secret yani 1 kere oldu şimdiye kadar. bir daha da uzun süre yapmazlar gibi geliyo bana
-
@halk eş durumu için belirli sürenin doldurulması şart mı yoksa üstlerin insiyatifi var mı bu konuda
-
@halk peki şubelere dağıtım ikamete göremi yapılıyor?
-
@hayal9 şimdi bölge içinde çok fazla sıkıntı çıkarıcaklarını sanmıyorum. Ama eğer bölge dışına gidicekseniz 3 sene beklemeniz lazım en az.
-
-
@birgarip yok hayır o biraz şans işi ilçeye gidip gelen çok arkadaşım var ne yazık ki. İl tercihi yapmışsınızdır o il içersinde herhangi bir şube olabilir
-
@prostatic hocam servis görevlisi nasıl kobi den başlar,baslarsa kredi kullandıran kobi uzmanlarindan farklı nasıl bir iş yaparlar? Yani uzman yardımcıları normalde kobi bireysel ticari kredi de görevlendirilmiyor muydu, böyle biliyordum
-
@halk şubelerden merkezlere geçebilmek imkanı var mı? İstanbul genel merkez , ankara bölge müdürlüğü gibi.
-
@halk hocam ben ilçedeyim bulunduğum ilçedede 1 tane şubesi var başvuru parası yatırırkende görevli siz gelinde biz gidelim demişti bakalım artık bundan sonrası nasip
-
@onuktekin umarım ikameti dikkate alırlar ben ilçeden çıkmak istemiyorum:)
-
@byteks1 ben hiç duymadım genel müdürleğe geçen. Varsa da çok az oluyodur. Bölge kordinatörlüğüne geçmeniz de biraz zor.
-
@hayal9 şimdi evleneceğimiz kişinin rotasyonu olmamasına rağmen mi eş durumu için 3 yıl?
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic hocam servis görevlisi nasıl kobi den başlar,baslarsa kredi kullandıran kobi uzmanlarindan farklı nasıl bir iş yaparlar? Yani uzman yardımcıları normalde kobi bireysel ticari kredi de görevlendirilmiyor muydu, böyle biliyordum
servis görevlisi uzman vb bunlar unvandır ve farklı maaş alırlar.Bi de bankada görev vardır.mesela servis görevlisi kobi mia ile uzman yardımcısı kobi mia arasında görev anlamında fark yoktur.İkisi de miy'lere yardımcı olurlar şubede.Ne farklıdır peki maaş farklıdır.
ortalama 2 yıl sonra mia'lığınız biter miy olursunuz kredi kullandırmaya müşterilerle ilgilenmeye başlarsınız.
Normalde servis görevlileri gişeden başlar ama bazen direk kobiden başlayabiliyorlar ki bence çok büyük bir şans bu.
Bankodan başlasan 7-8 yılda kobiye geçersin 5-6 yıl kalırsın kobide 15 yılda müdür olursun kobide başlarsan 8-9 yıl sonra müdür olursun
Genel olarak şubelerde kariyer yolu operasyo>bireysel>kobi>müdür
-
@birgarip eğer alınırsan ve ilçendeki şubeye personel gidecekse yüksek ihtimalle sen olursun zaten
-
@prostatic peki stajlıktan asistanlığa geçişe miy ler mi karar veriyor ?