2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@burc6 tamamiyle puana bakacaklarını düşünmüyorum ama elbette ki değerlendirmede kriterlerden biri olur.
-
@fagam91 teşekkür ederim hocam
-
@meltem_90 Hocam mülakatların açıklanma tarihiyle ilgili bir duyum var mı? Geçen sınav sonucu açıklanma saatini tuttutmuştunuz. Umudumuzu size bağladık
-
Ikametgah bilgimizi sonra mi vercegiz eger mulakati gecersek
-
Arkadaşlar geçen senelerde mülakatlar bittikten kaç gün sonra açıklandı? Geçen senelerde mülakatlar ne zaman bitti bilmiyoruz? Bölge müdürlüklerinde olduğunu biliyoruz ama yine de burdan ne zaman açıklanacağı hakkında bi fikir elde edebiliriz belki
-
@zenginmemur ikametimizi biliyolar zaten ben soylemeden oturdugum adresi soylediler
-
Zaten başvuru aşamasında adresimizi belirtmiştik. Benimkini de teyit ettiler
-
@pokerface benim de bilgim yok ki surekli bu basligi ben de takip ediyorum
-
Dostlar insallah sonuclarimiz olumlu olur
-
2014 te 1,5 ay sonra açıklanmış. Geçen sene ise mülakatlar sürerken açıklandı.(2 hafta içinde) Eğitimler sürerken ise yedek olan adaylara servis görevlisi teklifleri gitmiş. Yani uzun sürmemiş. Geçen seneki süreç bu seneyle paralel gittiğinden geçen seneyi baz almak daha mantıklı olur.
-
@zenginmemur geliyor mu yoksa:)
-
Bugün de geçti
-
@fablo bende bir heyecan yaptım ama sanırım daha degil ne zaman açıklanacak acaba
-
Mülakat yerlerimizin açıklandığı bilgisi mesaj olarak saat 18.00 dan sonra gelmişti saat olarak beşten sonra da açıklanabilir bence
-
@burc6 tam gidiyordum yorumu okudum yine baglandım buraya dogru yani acıklanır neden olmasın
-
@burc6 18:16da gelmiş mesaj baktım da. Mülakat tarihleri güncellendiğinde de akşam duyuru olmuştu sitede ,ertesi gün de telefonlara mesaj gelmişti. Böyle heyecanla bekliyoruz da inşallah olumsuz oldugunu öğrenip yıkılmayız ufaktan bi umutsuzluk sarıyor beni bekledikçe
-
İnşallah olumlu sonuçlar her dakika insanın ruh hali değişiyor
-
Açıklansın artık başka şeylere odaklanamıyorum
-
Eğitime başlama günü illa pazartesi mi olur? Yani cuma belli olup ertesi hafta çarşamba otelde olun gibi yapabilirler mi bilen var mı arkadaşlar?
-
@gizem_ kurum içinden bi arkadaşım mart sonu işe başlatmayı düşünüyorlar dedi. Ama yüzde yüz emin değilim dedi.