2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@essra23 bilemiyorum hocam o şekilde söylediler aman kazanalım da nerde olursa olsun
-
Benim egitim subemde gise calisanlarinin yaninda da olabilir yeter ki alsinlar beni
-
@meltem_90 kesinlikle sana katılıyorum insallah güzel sonuçlar alırız.
-
Eğitim Antalya'da olacakmış ve 1000 kişinin hepsi de aynı anda eğitime tabi olacakmış kesin bilgi arkadaşlar. Bankada bir tanıdığımdan aldığım bilgi.
-
@ceska, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Eğitim Antalya'da olacakmış ve 1000 kişinin hepsi de aynı anda eğitime tabi olacakmış kesin bilgi arkadaşlar. Bankada bir tanıdığımdan aldığım bilgi.
Uzmanlık teftiş de dahil olacak mıymış hocam duyumunuz var mı?
-
@felix Onu bilmiyorum hocam.
-
@ceska hocam peki ne zaman açıklanacağına dair bişiy söyledi mi arkadaşınız ?
-
Bugün açıklanır mı? Bekleyelim mi?
-
@monopol Yok hocam onunla ilgili bir şey bilmiyorum.
-
@ceska eğitimin tarihi belli mi peki söyledi mi?
-
@ceska anladım teşekkür ederiz
-
Martta başlanacak diyen arkadaşlar da vardı. Eğer ki öyle ise 26 martta eğitimler başlayabilir , nisana kalirsa 2 nisan. Keşke açıklanma tarihi belli olsaydi
-
@zweigstefan Yok hocam onu da bilmiyorum.
-
@ceska sağolun duyumunuzu paylaştıgınız için.
-
@prsnll-adayı-52 antalyadaki otellerden tanıdığı olan varsa şimdiden ayarlanmıştır 1000 kişilikse öğrenebiliriz bence tarihi:))
-
İstanbul icin mülakatlar kaç gün sürmüştü bilen var mı?
-
@alexdelarge 12 16 subat arası 5 gün sanırım
-
Sonuçların. Açıklandığına dair mesaj yollarlar mı acaba
-
@asilisletmeci günde 180 kişi civarı girmişti 5 gün olursa 900 kişi olur biraz fazla gibi geldi bana ama olabilr tabi
-
@alexdelarge hocam 1000 kişinin 300 u ıstanbul a alınabilir. Bence normal bir sayı. Ama tabi sonuç farklı da olabilir. Sadece bir tahmin.