2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness mülakatta aileye selam yollamak pek hayra alamet değil hocam haberiniz olsun ama yazdıgımdan da ümitsizliğe kapılmayın
-
@marshallkeyness bende 5. Komisyondaydim. Ama bu dediğinizi pek birşeye yoramamadım hocam. Genel olarak mulakatiniz nasil gecmisti? Belki ordan bir cikarim yapabilirsiniz bu cumleyle alakali. Iyi bir şey de olabilir.
-
@dumi iyice rüya tabirine döndü
-
@toranj tabiki bilmiyorlar hocam
-
@toranj bana sordular 81 dedim sen atanırsın bu puanla dediler
-
Bana mülakatta alan disindanda soru geldi afrini sordular ve evlilik falan var mi diye sordular. Ben diyarbakır için girdim. Sozluyum dedim. Kendi aranizdami diye soruldu yok efendim aileler arasında dedim sozlun sözlük is yapıyor dedi dicle üniversitesinde tekniker dedim düğün ne zamn dendi iş hayatım düzene girince dedim . Yani bankaya girince düğün olucak dendi. Sizce dalga mi geçtiler yoksa cidden umut var mi
-
Bu durumda kpss puanı düşük olan mı(başka yere gidemeyeceği için) yoksa yüksek olan mı(daha başarılı olduğu için) daha avantajlı komisyon nazarında acaba?
-
Kpss bi kriter olsaydi herkese sorarlardi
Genelde sormamislar
Pek bi etkisinin olucagini sanmiyorum -
@derya88 insallah deseydin
-
@dumi nerden vardiniz bu kanıya? Daha once ailenize selam soylendi ve elendiniz sanirim
-
@0626 düşük olan avantajlı atanıp gitmeyeceği için
-
@duranvarlık Evet ve genel de öyle oldu diğer adaylarda da
-
@bbfacedasz bana sormadilar kpss puanini nasil nerden bilecekler peki yuksek mi düsük mü
-
@dumi istisna olma ihtimalim kaç olur acaba
-
yani anlamadım bende ama mülakata girmeden önce çok konuşuluyodu yüksek kpss puanı dezavantaj diye. e benim de anlımda yazmıyodu puanım sonuçta ama sanırım nispeten yüksek olanlara sormuşlar gibi. kpss puanlarımıza ulaşmaları bence zor değil devlet bankası sonuçta
-
Arkadaşlar tam olarak emin olmamakla birlikte; kamu bankalarının ösym tarafından yapılan sınavların sonuçlarına erişim hakkı olduğunu duymuştur ancak tekrar ediyorum kesinliği olan bir bilgi değil. Banka tarafından verilen dil tazminatlarının hesaplanmasında da örneğin yds,yökdil gibi sınavların sonuçları lazım ve bu konuda bir belge istenmiyorsa şayet, kendi erişimleri olduğundan emin olabiliriz.
-
@tugaygunes bilemezler ama sorupta söyleyenler için dedim ben
-
@tugaygunes dedim zaten hocam
-
@marshallkeyness ya hurafe bunlar dostum.nerden bilebilirsin komisyonun niyetini icerde aile muhabbeti fazla donmustur ozel bir durum anlatmissindir cikarken selam soyle demistir.banka mulakati bu diger mulakatlarla karistirmayin gayet sohbet havasindaydi.guy mulakatina da girdim ben o kadar kasinti,ciddi bir ortamda soylense ailene selam diye altinda bise ararsin belkii banka gayet hos sohbet guler yuzlu muhabbetli komisyondu.bunlari birbirine karistirmayin insanlari da ütopik dusuncelerinizle uzmeyin!
-
Neler duyduk mulakatlara girmeden yok sag ayakla gir,sol gözünle bak,aman ceketinin dugmesini otururken ac kalkinca kapat yok ailene selam soylediyse elenirsin cok soru sordularsa bittin elendin vsvs valla her ritueli gerceklestirdim ne aileme selam soylendi ne bilemedigim bir soru,takildigim bir cumle oldu gayet akici cevaplar verdim.yine de elediler guyda.boyle seyleri gecin yani