2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar mülakatta komisyonun her yaptıkları şeyden bir anlam çıkarmayın. Sonuç açıklanıncaya kadar kafayı yersiniz bu şekilde. Bence kafanızı dağıtmaya çalışın farklı şeylere odaklanın. Kimine fazlasıyla havadan sudan konuştular kimine ise tam bir stres mülakatı yaptılar. Neye göre yaptıklarını bilmiyorum. Ben kişilik envanterine ya da grup mülakatı sonuçlarına göre yaptıklarını düşünüyorum. Çokta ortası yok yani bunun. Bence sürece değil de sonuca odaklanalım.
-
Üçte bir ihtimal var. Ve bu ihtimal 1 kişi için nasibe dönüsücek. Bence de mülakat artık bitti. Kafayı yormak stresten başka bir şey değil. Belki de'şunu keşke yapmasaydim' dediğimiz şeyi yaptığımız için sonuc olumlu gelecek. Bakıp göreceğiz. Biraz daha sabredelim arkadaşlar. Hayirlisi olsun.
-
uzmanlıktan elenene servis teklif ediliyormuşya acaba servise de uzmanlık teklif edilir mi:)
-
@fabercastell onlara müfettişlik teklif ediyorlarmış
-
ne bileyim umut işte halkbank uzmanlık müfetişlik sınavını kaç yılda bir açıyor garanti olsun diye servise girdim içimde kaldı resmen
-
Arkadaşlar işe başlarken belirli bir süre hizmet taahhüdünde bulunuyormuyuz ? Bilen var mı?
-
2.komisyonda olup mulakati gayet ciddi gecen var miydi?
-
@gizem_, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
2.komisyonda olup mulakati gayet ciddi gecen var miydi?
Ya da ciddiye alınmadığını hisseden
-
@hayal9 hahahahh evet tam oldu sanki :))
-
@hayal9 bana hissettirildi. Komisyon üyesi bana askerliğin tescilli değil miydi dedi . Anladım ki başvuru formunu dahi incelenmemis
-
@gizem_ 3. Komisyonda girdim hocam gerçekten hiç ciddiye alinmadigimi aksine dalga geçtiklerini hissettim...
-
@hdbekosa bana da cevapladığım sorulardan bazıları diğer üyeler tarafından tekrar soruldu sanırım dinlemediler beni
-
@hayal9 aynen bana da soruldu.
-
@hayal9 evet aynisi oldu. Kendimi tanitirken soyledigim seyi daha sonra tekrar sordu beyefendi
-
@miskuruntu Ben de 3. komisyondaydım tam tersi gayet normal geçti benimki de. Her adaya farklı şekilde mülakat yapıyorlar bence. Hatta envanter testi ve grup mülakatı önemli burada.
-
@ceska sizce etkisi ne yönde ? İlk gün olumlu sonuçlar alan kişilere ertesi gün daha mı normal davranılmıştır ?
-
@hayal9 Pek bir öngörüde bulunamıyorum bu konuda. Her şey olabilir.
-
@miskuruntu ben de 3.komisyonda girdim gayet ciddilerdi. öyle dalga geçme gibi birşey olmadı. sizi rahatlatmak için belki yapmışlardır dalga geçeceklerini pek sanmıyorum.
-
- Komisyon da girenlerin nasıl geçti mülakatı ?
-
3.komisyonda ilceye versek gidermisin sorusu sorulan varmi