2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@frankell-p bence ıyı yapmışsınız fıkrınızı söyleyerek
-
@maliyeci1 hayırlısı olsun ama tavırları kötüydü
-
@maliyeci1 ben uzmanlık için girdim grup mülakatım oldukça iyi geçmesine rağmen çok kötüymüşsün dediler. Ben iyi geçtiğini düşünüyorum başta heycanlandım sadece dedim. Umarım o an kasıntı olmamışımdır, takdir sizin efendim demedim o an başta ne dediklerini anlamadım çünkü.
-
Ve bu grup mülakatında kötüymüşsün olayını çok kişiye yapmışlar, bazı kişileri de farklı konulardan moralini bozmaya çalışmışlar. Birine sen kamucuymuşsun bankada ne işin var demişler.
-
@felix ben hiç efendimli konuşmadım umarım sorun etmemişlerdir
-
@toranj ben de sürekli efendim demedim belki 2 3 kere demişimdir en çok... Bu sonradan benim de çok aklıma takıldı umarım sorun etmemişlerdir aynen
-
bana şuana kadar alacağımızı almış olabiliriz sen geldin ama dediler hemde merabalaştıktan hemen sonra. grup mülakatındaki 2 vakayı hatırlayamadım ve üzerime geldiler hiç kestirip atmadılar. grup mülakatın kötüymüş dediler .daha hatırlayamafığım bi ton sıkıştırmalı sorular orda öleyim istediler heralde.
-
Ben de efendim demedim hatta girdiğimde tatlı yiyorlardı afiyet olsun dedim öyle bir giriş yaptim
-
5 seneden daha fazla gişe de kalabilirsin yükselemeyebilirsin vr biraz sinirli gibi geldin bana dedi mülakatı yapanlardan biri. ki kendimle ilgili en net ve herkesçe bilinen özelliğim çıldırtıcı derecede sakin olmamdır.
-
Peki arkadaşlar bu grup mülakatında kötüymüş dediklerinde siz de iyi olduğunuzu düşünüyor muydunuz yoksa gerçekten kötü geçip de böyle denilen oldu mu?
-
ahhaha kısırımla kekimi yerken dedikodu yapıyomuşum gibi hisssettim
-
@toranj bence hepimizi önceki günde çıkan sonuçlarımıza göre çok güzel denemişler
-
@toranj hocam, alacağımızı almış olabiliriz derken..neyi kastettiler .değişik bir cümle olmuş.
-
@felix benimki gerçekten iyiydi ilk konuşmayı açmadım ama hrp sonuç olarak neyde mutabık kaldığımızın üzerinde durdum. tartılıp geçilmesine müsade etmedim bi sonuca varmalıyız gibi. ve yüzelseyden ziyade daha derin yaklaştığıma eminim çünkü o vakalar benim iş yerinde yaşadığım şeylerdi. mesela bireyselde bana yüzeysel yaklaşmışsın dediler
-
Ben de efendi mi hiç kullanmadım. Günlük hayatımda pek kullanmadigimdan olsa gerek. Siz, dedim gerektiği yerde.
-
@prsnll-adayı-52 ankara için girdim ben demek istediği sen geldin ama şu ana kadar çoltan sayıyı tamamlamış olabiliriz dedi
-
@prsnll-adayı-52 Ben bir yerde kullandım daha önce hiç kullanmamıştım. Kulağıma hoş gelmedi onlara da sezdirdim sanırım komik bir andı.
-
@hdbekosa hocam , 'efendim' den sonra duraksadiniz mi yoksa
-
@prsnll-adayı-52 Hem de nasıl ?:DDADASDAA
-
@hdbekosa keşke araya biseyler sıkıstirsaydiniz