2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar ne oluyo ya biri anlatsın su muhabbeti mülakatlar hakkinda gecip gecmedigimizi neye gore belirliyoruz simdi
-
@zenginmemur biz de tam onu tartışıyorduk hocam. Ama bir kararda mutabık kalamadık
-
Arkadaşlar buraya son kez sonucumu yazacaktım ama dayanamadım.
Mülakatlar değerlendirilip liste haline getiriliyormuş. Daha önce bana gelen bilgi mart başıydı. Onu da söyledim neden açıklanmadı hala diye. Nisan ayı maaşları çift maaş ve temettü hesaplamaları olup geçen seneye göre alım fazla olduğu için yetişmemiş. Önümüzdeki hafta içi açıklanma ihtimali çok yüksek nisana yetiştireceğiz demişler. Şu dakikadan sonra dua edin. İnşallah hepinizin buraya kazandım yazısını okurum. -
@toranj hocam benim de aynı şekilde oldu işte o yüzden mülakatta o an deniyor oldukları aklıma geldi ama o kadar pokerfaceler ki insan "acaba" diyor. Orda küçük bir şok geçirdim umarım cevapta saçmalamamışımdır dedim
-
@secret inşallah hakeden gerçekten ihtiyacı olan ve layıkıyla yapacak olan kazanmıştır. inşallah içlerinde bizler de varızdır
-
@secret kardesim simdi insallah gecersek nisan mayista kac lira alcagiz.Yani Aralik 2018de dahil aylik ne kdar alcagiz?
-
@secret hocam önümüzdeki hafta dediğiniz 19unun olduğu hafta mı?
-
@felix ben alacağımızı almış olabiliriz deyince girer girmez içimden stres mülakatı yapacaklar dedim ve grup mülakatın olumsuzngeçmiş deyince o yüzden hemen takdirlerine saygı duyuyorum kendimi eksik gördükleri konuda geliştirmeye hazırım dedim.
-
@zenginmemur bildiğim kadarıyla nisanda 1 maaş tam ve bir de çalıştığımız gün sayısı kadar . Mayıs ayınsa ise tek maaş alacağız her ilin ne kdar. Onu bilmiyorum :)))
-
@toranj inşallah :)))
-
@toranj keşke ben de o an çok özgüvenli gözükmeseydim kendimden o kadar emindim ki çıkışta bu işlerden anlayan birine isimleri karıştırmış olabilirler mi diye bile sordum artık kendimden nasıl eminsem
-
@felix 12-18 arası :)) ama yinede garantisi yok :)) son aşamaya geldik demişler. Bunu öğrenmek için de bir gün boyunca tüm arkadaşlarımı bıktırdım. Gm de arkadası olan biri çatapat ancak bu kdarını üstünkörü demiş. Yani ağızları çok sıkı. Sağ gösterip sol vuruyorlar
-
@felix özgüvenli gözükmek kötü değil ama hocam. ben de beden dilimi kontrol edemedim mesela zaten çok jest mimik kullanırım parmak uçlarımı birbirlerine dokundurarak oturdum bu orda yönetici benim güç bende anlamına geliyo beni bu yüzden aşırı ukala bulmuş olabilirler. artık hayırlısı olsun dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok
-
bazılarına da grup mülakatını sormuşlar ve iyi geçti deyince yorum yapmadan devam etmişler kıstasları ne anlamadım
-
@toranj ben de çok ozguvenliydim. Hatta nasıl bu kadar rahatsin dediler. Ama kendimi çıkınca ukala hissettim. Mülakatım çok güzel geçmişti olmazsa ukala gibi göründüğüm için olmaz herhalde.
-
@secret teşekkür ederim hocam 19u deseydik kalbime inecekti artık benim de sağdan soldan duyduklarım da 12-16sı arasında açıklanır dedi ama o tahminde bulundu bildiği için söylemedi sanırım. Bir de eğitimler antalyada olacak dedi o da.
-
@toranj hocam aynen ben de beden dilimi kontrol edemedim normalde de telefonla konuşurken bile çok el kol kullanırım hatta o sırada kendimi kaptırmış anlatırken bunu incelediğini fark ettim bir tanesinin sonra indirdim hemen. İnternetten baktım böyle avuçlarını göstererek konuşmak bana güvenebilirsiniz anlamına geliyormuş. Her hareketin anlamı varmış, umarım doğru davranmışızdır
-
@felix yaklaşık 600 kişi istanbula alınacak. Yani olmaz diye birşey yok ama bana göre istanbul için olanaları istanbulda diğer illeri antalyada olabilir çünkü biz istanbul mülakatındayken otel güzel mi diye sordular. Ankara için mülakata girecek arkadaşlarıma sizin ki daha güzel bir otelde başka yerde yapılacak denmiş. Benim düşündüğüm tek şey kazanmak. Bana eğitim yapmasalar da olur valla tarihi bilemiyorum. Şimdi ama artık uzatmazlar benim bir ay oldu mülakattan çıkalı
-
@felix avuçlarınızı gösterdiyseniz çok iyi hocam merak etmeyin
-
@mesy bence rahat olmak bu meslek için çok önemli umarım onlarda öyle düşünüyolardır