2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret hocam sizin de mi uzmanlıktı? Ben 8 şubatta girdim son günlerde acayip sinirli gerginim. Bence uzmanlık teftiş vs ve istanbul servisin eğitimi istanbulda olması daha mantıklı gibi hocam. Bu kadar kişiyi aynı anda antalya'da toplamazlar heralde? Gerçi aman olsun da
-
@toranj beden dilini kullanmak iyidir hocam rahatlayalım biraz boşverin
-
@felix ben servisgörevlisi hayırlısı olsun. Valla en önemlisi kazanmak. Ben mülakatta ki hallerimi hatırlayamıyorum bile. Eğitim de önemli değil. Şuan tek isteğim hakkıyla kazanmak yeni iş kıyafetleri alıp valiz hazırlama kısmına geçmek istiyorum
-
@secret valla hocam öyle hayırlısıyla bir kazanalım da... Üstünden çok zaman geçtiği için ben de son zamanlarda acaba saçmaladım mı diyorum normaldir heralde böyle düşünmek
-
Heyecan iyice artti insallah herkesin yüzü güler bu sürecin sonunda
-
@toranj yorumlarını okudum da senle ben aynı kişiyiz.hatta bana hangi uslup kullanıldıysa o uslubu kullandım.işte o aşırı oldu bence.
-
Beklemek de büyük bir sınav
-
@kontrolluinsan hocam özür dilerim anlamayamadım yorumunuzu
-
@toranj yani tepkilerimiz,cevaplarımız aynı olmuş dedim.
-
Cıkarken oturdugunuz sandalyeyi duzelten var mıBen sandalyeyi duzelttim resmen. Planladigim birsey de d3gildi. Acaba gereksiz mi olmuş bilemedim. Günlük hayatımda biraz düzen konusunda takıntılarım var ama orda sanırım refleks icabı olmuş.
-
@kontrolluinsan inşallah sonuçlarımız da olumlu olut hocam hayırlısıyla mülakat odasında hep güldüm ama çıkınca gözlerim doldu
-
@prsnll-adayı-52 benim çıkarken kapı hızlı çarptı. inşallah kapıyı çatptığımı düşünmemişlerdir hatta tekrar açıp ben çarpmadım bilginiz olsun diye söylesem mi acaba diye düşündüm
-
@prsnll-adayı-52 ben de düzelttim hocam refleks gibi yaptım ben de çıkarken de iyi günler diledim o da alışkanlığımdı onlarda iyi günler diledi ama oturuşum kötüydü benim galiba,ellerimi masanın üzerinde birleştirdim
-
@toranj ilahi hocam sizinki daha garip olmus. Ama merak etmeyin cereyan yapmistir
-
@prsnll-adayı-52 ben de sandalyeyi düzelttim. Günlük hayatımda da rahat edemiyorum düzgün olmayınca
-
@clandestin ınş dikkate alırlar hocam, belki olumlu bir katkısı olur. Malum mülakat, ınsan her şeyi dusunuyor
-
@prsnll-adayı-52 ben de düzelttim tek değilmişim demekki
-
@burc6 ben de iyi günler kolay gelsin dedim sonra cok utandim kolay gelsin nedir ya
-
arkadaşlar sonuçlar bellidir değil mi? yani sadece açıklanmasını bekliyoruz?
yoksa şuan hala değerlendiriliyor mu? -
@prsnll-adayı-52 ben de duzelttim oturduktan sonra masadan destek alıp sandalyeyi öne sürdüm