2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret 295 teftiş uzmanlık dediğiniz ne hocam? Toplamda 170 uzmanlık, 25 iç denetçi 35 de müfettiş mi ne alınacaktı. 295 bu sayının baya üstünde oluyor
-
Az uzun uzadıya bir arkadaşımız olayı özetlemiş. Herşeyin hayırlısını dilemeliyiz. Ve bilmenizi isterim ki arkadaşlar şuanda bazı arkadaşların torpilleri yarışıyor. Önceden torpili olsa da bazı kişiler hiç bahsetmezdi. Ama artık bazıları açıkça torpilinin olduğunu dile getirecek hale gelmiş. Kimse hiç bir zaman dört dörtlük olamaz. İnsanız elimizden geleni yaptık. Gerisini Allaha bırakın nasibinizde varsa gerisi olur gider. Yoksa zaten olmaz. Kendinizi yıpratmayın ️
-
@regresyon 25 dk sürdü benim bunun 15 dksi falan kendimden ve ailemden konuşmak oldu ben kısa kestikce aile ile olan sohbeti sürdürdüler 10 dk da ise 9 10 alan sorusu geldi bir e afrin karekatini sordular
-
@felix ben hepsinin toplamını 295 diye biliyorum ama sizin dediğiniz gibiyse de bilemiyorum ama servis görevlisi için 1000 den fazla kişi girdik mülakata ik dan bir uzman üçte bir şansınız var dedi 340 olmaz 310 kişi alırlar ben zaten yaklaşık 600 kişi dedim yani tam sayıyı söylemedim :)inşallah o kadar kişinin içinde oluruz
-
@secret tüh ben de ümitlenmiştim fazla fazla mı aldılar diye neyse artık olan oldu anlaşılan eli kulağında yapacak bir şey yok artık hakkımızda hayırlısı
-
@felix şimdi ilandan baktım sizin dediğinize artı olarak 65 kişi de bt teftiş uzmanlık için ve o alanlar 295 şimdi düzeltmiş olayım yanlışlık olmasın :))))
-
@secret hmm doğru bir de bt ler var onlar sessiz sedasız takılıyorlar iibflilerin arasında unuttuk
-
Arkadaşlar mülakatlar öncesinde İK tarafından linkedin, kariyer. net vs profilleri incelenen var mı?
-
@secret anladım sağolun hocam.
-
Herkese gecmis olsun .hayrili sonuclar aliriz insallh .arkadaslar bi sey daniscaktim bilgisi olan arkadaslarimizdan diyelim ki servis gorevlisi olarak girdik.banka tekrar uzmanlik alimi gerceklestirse biz o sinava girip sansimizi degerlendirebiliyor muyuz acaba?
-
@mrvguy sınava girme şansınız elbette ki var. En son yapılan sınavda yüzlerce servis görevlisi uzmanlık için bir o kadar uzman da teftiş için sınava girmiştir en azından şansını denemek için.
-
@pokerface benim linkedin incelenmiş..
-
@simsim incelendiğini nasıl anladınız ?
-
@pokerface benim sadece kariyer. net var ona ben bile uzun zamandır girmiyordum. Hatta bildirim gelmiş 90 gündür profiliniz hiçgörüntülenmedi diye. Yani bakılmamış oluyor bu galiba. Eğer bakılıyorsa sosyal medya hesapları da incelenmiştir
-
@secret profilimde gözüküyor halkbank sorumlusu tarafından incelendiği..
-
@simsim anladım zaten linkedin de çok bilgi oluyor mu benim hesabım yok da. Nasıl olduğunu bilmiyorum
-
@fagam91 cok tesekurler hocam verdiginiz bilgi icin oyle bi yasak yok olmamasina sevindim.
-
@fatoss21 bana da aynı şekilde
-
@simsim özel mod'da mı incelenmiş acaba acık acık mı yazıyor halkbank diye ben de 90 günde özel mod'da bakılmışta linkedin'de acaba banka mı diye düşündüm?
-
@secret Benim kariyer.net profilim incelenmiş mülakattan önce o sebeple sordum. Geçen sene de bu tarz profiller incelenmiş(linkedin vb). Muhtemelen sosyal medya profilleri de incelenmiştir. Bizden sonra sınava gireceklere bir tüyo olarak kalsın bu