2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@pokerface subeler egitimden sonra belli oluyor demislerdi ama
-
@birgarip ben bekleme sürecinde la casa de papel ve westworldü bitirdim şimdi de sense8 izliyorum faydası çok vakit çok güzel geçiyor:)
-
@birgarip en kısa süre de izlediğim dizi oldu house of cards var onu da tavsiye ederim
-
@duranvarlık benim kafam allak bullak oldu şuansadece sonuca odaklandım
-
@secret Allah muhafaza kobi mobi uzak dursun.
-
@duranvarlık Geçen sene sonuçlar “BAŞARILI” ya da “BAŞARISIZ” olarak yazıyordu sonuç sayfasında. Alt paragrafında ise görev yapılacak şubenin adı yazılı olarak açıklanmış.
-
@secret oluyor mu öyle hocam? Nerden duydunuz?
-
@pokerface oyleyse cok iyi hocam.herkes egitimden sonra belli olacak subeler diyordu
-
@pokerface geçen senenin servis görevlisi sonucunu görmedim de uzman yardımcısı sonucunu görmüştüm orada sadece başarılı ve şube ya da genel müdürlük yazıyordu ama hangi şube yazmıyordu ama servis görevlisinin farklı olabilir bilmiyorum.
-
@mağdurum neden böyle dediniz hocam?
-
@fagam91 Hocam geçen seneki sonuçların ss ini atan arkadaşlar vardı. Şubelerin adı da gözüküyordu sonuç sayfasında hatta bazıları illerindeki ticari şubelere falan düşmüştü. Hangi şube olduğu yazıyordu yani. Bu sene nasıl açıklanır orasını bilemem tabiki. Erkenden belli olması herkesin işine gelir
-
@blairwaldorf satış yapacaksin bol bol ticari kredi iste
bireysel de normal vatandasa kredi
kobi de pos,esnaf vs iste . gise en rahati -
@mağdurum neden uzak dursun ? Kobinin kötü tarafları ne ben görv olarak hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum ama bankodan uzak dur dediler bana
-
@secret bu konu uzar gider... zaten yukselen birinin yolu kobiden gecer.. bosverin devir boyle issizlik daha kotu deyin rahatlatin kendinizi.hayirlisi olsun
-
@alinail arkadaşım demişti . O görev olarak uzman yardımcısı ile servis görevlisi arasındaki farkın maaş olduğunu ve ilerleme kademelerinin başka olduğunu aynı işlemleri yaptığını söyledi yani bildiğim bu
-
@mağdurum ben rahatım çok şükür. Yani başkasına açıklama yapma gereği duymuyorum benim arkadaşım kobi de ve esnaflar ve işletme sahipleri geliyor banko da herkes dedi ama hangisinde ne görev yapılıyor bilmiyorum nasibimizde varsa başta kazanalım, sonra ne iş verirlerse yaparız :)))
-
İstanbul tercih edip genel müdürlüğe düşecek arkadaşlar hariç tüm servis görevlileri banko hizmetleri asistanı olarak göreve başlayacak arkadaşlar. İhtiyaca göre görev değişikliği süresi uzayıp kısalabilir ama en az bir yıl bankoda çalışmak zorundasınız bankanın prosedürüne göre.
-
@gökalp ilanda sadece şubeler yazıyordu bildiğim kadarıyla
-
@gökalp hayırlısı olsun nasip kısmet bakalım . asistanlıktan önce 6 aylık stajyerlik yok muydu ?
-
@kontrolluinsan o zaman kazananlar banko hizmetlerine kendini hazırlamalı. Eski dönemlerde personel açığının daha fazla olduğu zamanlarda hızlı yer değişimleri oluyormuş ama şuanda sadece benim şubemde 3 yıldır bankoda çalışıp pazarlamaya geçebilmek için sizleri bekleyen iki arkadaşım var. Bankada katı bir ast üst ilişkisi olmasada ciddi bir kıdem sırası ve dengesi var. Bunun bozulması sıkıntılara yol açabilir.