2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadasima soruldu eveet
-
Hangi sehir acaba banada soruldu
-
Arkadaşlar grup mülakatı gayet güzel gectıgı halde bıreysel mülakat ta grup mülakatın pek ıyı gecmemıs galıba dedıkleri oldu mu?
-
@regresyon benim de 7. Komisyondu. Hiç alan sormadılar, sohbet havasında geçti
-
@toranj 8.komisyondaydım sordular
-
@maliyeci1 bana söylediler. tek tek saydılar. tabiki her konuda iyi değildir ama bi kaç madde de denemek için söylediklerini anladım. takdirlerine saygı duyuyorum burası olsa da olmasada eleştirilerini geliştirmeye hazır olduğumu söyledim
-
@toranj evet banada sordular bende benim ıcın güzel gectıgını ama tabıkıde onların takdiri olduğunu söyledım bence de tepkımızı ölçmek ıcın yaptılar çünkü ben her konuda fıkrımı çok rahat soyledım
-
Kisilik envanterinde satis yapabilirimi isaretledim ben surekli faydasi olur dmi
-
Arkadaşlar facebook grubunda birisi halkbank genel merkezden öğrendim sonuçlar hazır bir haftaya yayınlanır yazmış umarım troll değildir
-
@gizem33 ben de 7.komisyondaydim ve rahat 40tane alan sordular:(
-
@duranvarlık @gizem33 mulakatlariniz kaç dk sürdü ?
-
@maliyeci1 valla ben direk şundan dolayı böyle anlaşılabilmiş olabilir dedim:)
-
@mcancakar yazan kişinin profiline bir baksaydınız bilgili biri olabilir mi acaba diye
-
@kontrolluinsan sizede öyle dedıler yani ben aslında kendımı çok rahat ıfade ettiğimi söylemek ıstedgım herşeyi soyledıgımı ama arkadaşların hakkına gırmek ıstemedgım ıcın onlarada süre kalması ıcın daha kısa tuttuğumu soyledım ama sızın takdırınız dedım hım tamam o zaman dedı
-
Yedinci komisyon cok uzun tutuyordu rahat onbeş yirmi dakika sürüyordu
-
@duranvarlık bana sadece basit faiz formülünü söyle dediler, o da en sonda. Anlamadım neye göre, böyle yapıyolar
-
@ceska onu neye göre belirliyorlar bende bilemiyorum ama grup mülakatim kendime göre gayet iyiydi.
-
@zweigstefan hocam dalga olarak değil de ben kendim öyle adlandirdim dalga dan kastım sanki sorduklari sorularin cevaplarini bile beklemiyorlardi
-
@tokyo duyummuş genel müdürlükten birinden duymuş ne kadar doğru bilemeyiz
-
@maliyeci1 Ben iyi geçtiğini düşünüyorum ama saygı duyarim dedim anlat o zaman biz orda değildik dediler biraz bahsettim . kabullenmek miydi doğrusu bilmiyorum