2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@merhuume evet işte tamda öyle olmuş yazmışya arkadaş.
-
@duranvarlık evet sonradan okudum pardon
-
@fagam91 ne dedi arkadaşınız tam olark hocam tarihle alakalı
-
@fagam91 aman sanki devlet sirri su tarihte aciklanacak demek ne zormus
-
@fagam91 çok şükür gün bitmeden yeni bir duyum daha geliyor şuan ekmek su kadar ihtiyacım var
-
@fagam91 duyum olarak ne aldın kardeşim 20 mart mı
-
@ahulu61 günün anlam ve önemi diye buna denir. Günün sorusu cidden duygulara tercüman.
-
@issiziktisatci Kardeş bu arada diğer grupta sına sonuçları açıklanınca ilk fark edip açıklandı yazan sen olmuşsun dikkatimi çekti :))
-
Peki sonuçların açıklandığı gün site kasmış mıydı önceden? Şimdi açıklanacak kişi 60bin küsür değil 4bin falan yine kasar mı acaba maşallah site teklemiyor bile.
-
@dimitris hahah evet demin de benim aklıma o geldi , o gün de yine bilgisayara yapışmış bekliyordum bir ara puanlar açıklanıp geri çekilmişti ya hemen o gün de ben puanımı görebilmiştim ,çünkü yine bilgisayara yapışmıştım
-
@fagam91 Tüm iyi niyetimizle arkadaşlarla bilgi paylaşıyoruz. Trip atanların canı sağolsun kötü düşünüp harekete varan şeyler demesinler yeter.
-
@alperen-turkuaz yok hocam demez kimse bişey bakın duyum olmadan da yapamıyoruz rahat olun iyi niyetli olduğunuz aşikar
-
geçen dlkn kesin yazdığında hiç bugünkü gibi heyecan yapmamıştım. Resmen göğsüm sıkışıyor
-
@issiziktisatci hocam ya bu konunun geçtiği çok iyi oldu siz açıklandı yazdınız ben direk halkbankın sitesine girdim orda bişey göremeyince o kadar sinirlendim ki size az daha ağzımdan kötü laf çıkacaktı sonra istanbul üninin sitesine baktım açıklanmış hakkına girdim ya falan dedim yeri gelmişken söyliyeyim hakkınızı helal edin
-
@tokyo olur öyle şeyler helal olsun hocam
-
Burda kimse duyum verenlere bir şey demiyor. Birileri duyduklarıyla prim yapmaya, popüler olmaya çalışınca ve insanlara "bak şu tarihte(saatte) kesin açıklanıyor" deyip güven verip ortadan kaybolanlara tepki gösteriyor. Yoksa burada şimdiye kadar onlarca kişi aldığı duyumu paylaştı tutmayınca tepki görmedi.
-
@issiziktisatci sağolun
-
şimdi genel merkezde insan kaynaklarında çalışan bir arkadaşa ulaştık. bugün açıklanıyormuş doğru mu diye? demiş ki bize bilgi vermiyorlar siz nasıl duyuyorsunuz ? insan kaynaklarında çalışan arkdaşların bilgisi yok. şubede çalışan arkadaşlar nasıl duyuyor ilginç.. RİCA EDİYORUM HİÇ KİMSE DUYUM VAR KESİN AÇIKLANIYOR DİYE BİR PAYLAŞIM YAPMASIN ARTIK.
-
Arkadaşlar birazdan biriyle görüşcem bu konuda ki en yetkili ağızlardan biri. Bende sonucu çok merak ediyorum uyku uyuyamaz oldum gidip konuşcam buraya da haber ederim.inşallah iyi haberlerle gelirim sizlere
-
@ahulu61 hadi güzel haberler ver bekliyoruz seni dostum