2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Maalesef benm hemen girdi
-
@issiziktisatci benim bahsettiğim zirve Antalyada yapılmıştı zaten
-
internetim bile trol oldu kusura bakmayın arkadaşlar her hareketten bir mana çıkardığımız için yanlış olmuş
-
@aksakrekabet ben halkbankın istanbul eğitimlerinden bahsettim
-
Dün telefonla yakınlarından birine soracak olan bi arkadaş vardı. Geri dönüş alabildi mi acaba ??
-
arkadaşlar dün biri yazdı ik bana sinirlendi bunu bana hissttirdi yazdı..aramasınlar diye yapıyorlar..unutun demesini hiç takmayın..açıklanmadan 2-3 saat önce ancak haberleri oluyormuş boşunada aramayın derim. bence uzatmayacaklar çok fazla..bu hafta bu iş biter
-
@reagan ben de sizin gibi düşünüyorum hocam.İnşallah bu hafta sonuçlanır.
-
Yalnız Trollsüz beklemek daha rahatmış 1-2 saatte bir bakıyorum açıklanmış mı diye yetiyor.Tarih verilince bilgisayarın başından kalkamıyorum lütfen biliyorsanız bile tarih vermeyin bence artık :))
-
Arkadaşlar soranlar için geri dönüş alamadım. Babamda koskoca adamlar sürekli rahatsız etmek olmaz bekle biraz daha dedi. Kusur bakmayın o yüzden. Az önce bir arkadaşım bir bölge müdürüye konuştu. Müdür kazananların şuan belli olduğunu güvenlik soruşturmasının olduğunu söylemiş. Eğitimler İstanbul silivri ve Antalya da olacakmış ve açıklanma ile ilgili bir tarih vermemiş farklı olarak kesinleşen tek şey eğitimler yani ikiye ayrılacakmış.
-
@ahulu61 durup durup tekrar okuyorum sagoll
-
@ahulu61 yalnız benim bildiğim halkbank Silivri binasını sattı çalışan arkadaşım geçen hafta söylemişti hatta
-
@jacky-boy kardeşim valla hiçbir bilgim yok. O müdürle ne konustuysa onu yazdı bende o ne yazdıysa onu yazdım sizinle de paylaşabilmek için
-
@marjinalfaydali hocam ben de öyle biliyordum, ama arkadaslarimla sohbet ederken özel banka olduğunu söylediler
-
@jacky-boy sefaköyde varmış orasıdır belki o da silivrinin oralardaymış galiba (istanbulu çok az biliyorum)
-
Silivri'deki eğitim yerinin kapasitesi en fazla 100 kişiliktir. Eğitimler nasıl ikiye ayrılacak anlamadım açıkçası.
-
@ahulu61 aynısını söyledim bana trol dediniz helal olsun valla hatta 15 nisan dedim pazara geliyomuş o yüzden 16 nisan diye yeniliyorum işe başlama
-
Arkadaşlar bir bilgi paylaşacağım; doğruluğu hakkında kesin diyemem . Arkadaşıma sordum dedi ki şubelerde teftiş var. Geç saatte çıkıyoruz. Banka içi biraz karışık o yüzden dedi. Biraz daha sakinlesin açıklanır dedi. Ama karışıklığı demedi. Şuan hala şubede kendisi geç çıkacağını söyledi.
-
@busus artık 23 nisan deseler resmi tatil olsa da çocuklar gibi seke seke giderim eğitime yeter ki açıklasınlar
-
@secret Teftişler ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. teftişler hep oluyor bu aya özgü bir durum değil
-
@felix silivri sefaköy arası 1.5 şaat yol açıksa o da