2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bozok Yasaklı şu an özellikle girip baktım profiline ama yasaklı olanlar başka kullanıcı adı altında tekrar giriş yapabiliyor galiba adamlar işsiz zaten neden yapmasınlar değil mi
-
@grimmjow yani karakter meselesi :))
-
@nikola-tersla aynen bende öyle inşallah hayırlı sonuç alalım da
-
@grimmjow noldu ya beni çağırdı sanki birileri
-
@yasaklı hahah adminlere çağrım var yasaklı olup hala forumlarda cirit atanlar var gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum :))
-
Aa nasıl da geldi o öyle
-
Milletin umutlarıyla oynamaktan nasıl manyakça bir zevk alıyorlar. Hani dün kesindi açıklanacaktı bölge Müdürü söylemişti? O kadar küfrettiler haklılarımış
-
@gariban-guy hocam küfreden oydu bi de son anda ''Emrah Serbes sonunda t yok '' gibi gruptan ayrılıyorum özür dilerim diye bi paragraf yazmış
-
@issiziktisatci şu Facebook’taki muhabbet. Duyum değil kesin diye artistlik yaptı. O kadar küfredilince biz de savunduk adamı ama haketmiş
-
@issiziktisatci müthiş benzetme
-
İyice sıkıldım artık keşke martta girenlerden olsaydım 40 gün geçti mülakatın üstünden şimdi de ik birine "bir süre unutun" demiş.
-
@felix unutun derken Kalbime ağrı girdi
-
Uzmanlıklarda açıklanmıyor en azından az kişi alıcaklar neden açıklamıyolar acaba
-
Arkadaşlar Vakıfbank ne zaman özel banka oldu, ben onu devlet bankası sanıyordum
-
@secret ya artık uzmanlık teftiş ve istanbul servisin belli olduğunu düşünüyorum. En azından bunları açıklasalar da önümüze baksak illa perşembe açıklayıp pzt gelin demelerine gerek yok bence. En azından diğer şehirler de bizimkiler de yakın der
-
@felix bence hepsini bir açıklayacaklar ondan herkesi bekletiyorlardır
-
@felix aynen açıklasınlar da ne zaman çağırırlarsa çağırsınlar eğitime :(( istanbul için girenlere yazık valla benim ki de 40 gün oldu :((
-
@issiz-0 muhtemelen öyle olacak ama niye acaba. Geçen sene mülakatlar devam ederken istanbulu açıklamışlar 2 haftada. Senelere bakıp tahmin de yapılmıyor
-
@secret bana mülakat günü artık rüyaymış gibi geliyor bu kadar uzayacağını düşünmezdim hiç
-
@felix aslında herkes kalabalık olduğu için eğitimlerin parça parça olacağını söylüyor ama benim fikrim şu; madem herkesi aynı anda açıklayacaklar eğitime de aynı anda çağıracaklardır. mülakat sonu 6 mart evet ama ilk girenler için süreç çok uzun oldu