2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@sucuklu_oralet Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir) tesekkurler. Gozlerim doldu
-
Ik arayan arkadaslara sizi cok fazla bekletmicez demiş bence cok yormayalim kendimizi eli kulagindadir aciklanir kismetse
-
@mehmetsakin44 bu iknında ayarı yok bir diyolar daha 2 hafta oldu biteli niye arayıp duruyosunuz bir diyolar sizi çok bekletmicez ️
-
@mağdurum sgk ayrı bir dünya önceki sınavı da 3 aydan sonra açıklamıştı . Sgk nın kalbine ilham bıraksın Allahım. Artık çevremdekiler sgk için önce yerleşeyim sonra sgk yı beklemeyi farketmem diyorlar ama guy da işe başlayanlar bu sene 1.5 ay filan süren hatta 1 ay sonra arananlar oldu. Geçen sene hakimlik haziranda açıklandı diye biliyorum temmuzda başlayanlar olmuştu. (Sgk istisna; istisnalar kaideyi bozmaz )
-
Bu gvs soruşturmasında nelere bakılıyor acaba
-
@krtalprn arşiv araştırması oluyor sosyal medya hesapları, suçlulukla ilişkik var mı, herhangi bir terör örgütlüğüne üyelik. Belde de ya da jandarmanın hakim olduğu yerde jandarma diğer yerlerde polisler yapıyor. Muhtara gidiyorlar işte ikemetgahı doğru mu sonra komşuya soruyorlar. Bazı ailelerin kendi evlerine gidilme olmuş. Bilgim bu yönde hatalı yerler ya da eksikler varsa bilen arkadaşlar düzeltsin
-
@secret iyi de hocam bu kazandıktan sonra güvenlik soruşturması ve arşiv formu doldurarak oluyor diye biliyorum
-
@secret dostum memur olmuyorsun o kadar detaylı bir soruşturma yok polis vs gelme olayı ki Halkbank bunu kendisi yapiyor. Eğer senin dediğin gibi olsaydı biz 3 ay gvs sonucu beklerdik daha
-
@krtalprn Hocam banka kamudaki gibi guvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işine girmeyecek bence.İlgili yönetmeliğe baktım banka o kapsamda değil zaten.İlla bir araştırma yapacaklarsa sosyal medya üzerinden yürütülür en fazla.
-
@friedman98 aynen sadece adli sicil kaydı gibi genel geçer şeyler ve sosyal medya hesapları kontrol ediliyor sanıyorum
-
@luthor aynen hocam katılıyorum buna o zaman SGK gibi çok uzun sürerdi diye düşünüyorum
-
@pokerface bakın hemen açıklanmaz demiyorum sadece uzayabilir bu surecler birinin dedigine guvenmeyin demek istiyorum. Geçen sene erken açıklanması bu sene de erken aciklanacagi anlamina gelmiyor. Kaldi ki bu sene çok daha fazla personel alimi yapilacak. İnsallah kisa zamanda aciklanir da hepimiz tedirginlikten kurtuluruz.
-
@krtalprn Hocam sgkda bile suan yonetmelige gore yapilmiyor.Yonetmelige gore yapilmasi icin form doldurmamiz lazim.Sgkdaki surec cok karisik neyi bekledigimiz belli degil.
-
zaten okuduğun okul yaşadığın yer vs hep başvuruda yazdık. Kalınan yurtlar vs soruşturulur. Sicil kaydın ortada. Biraz Facebook Twitter falan bakılır o kadar. Geçen sene ortalık daha karışıkken bir iki haftada açıklanan sonuçlar vardı. Bence tüm unvanları ve tüm şehirleri aynı anda açıklamak istediler. Hatta olası elenenleri de başka pozisyona yerleştirmeye çalıştıklarını düşünüyorum örneğin teftişten eleneni uzman yrd yapmak vs. Bu yüzden süreç uzadı diye düşünüyorum
-
@luthor haklısınız hocam kafalar karıştı bu gvs işinde
-
@yasaklı hocam aynen katılıyorum size. Ben de perşembe demedim perşembeye kadar dedim , dikkat ederseniz..
-
Yazılı sınav sonuçları açıklanacağı zaman artık sürekli İK yı aramaya başlamıştık yine aynı şekilde gezdirecek şekilde arasak mı belki onlar da yukarıyı sıkıştırır açıklayalım diye
-
Bence 29 Mart'ta açıklanacak hadi hayırlısı
-
@bianconeri bence bu hafta açıklanabilir eğer nisana yetiştirmek istiyorlarsa eğitime başlamamız lazım ki sözleşmeye imza atalım. Çünkü pazar günü 1 nisana denk geliyor. Bugün ya da yarın açıklasalar pazar eğitime alsalar 1 nisanda ilk maaşa denk gelir ama varsayım bu
-
Arşiv ve güvenlik soruşturulmasının resmi bir formu var ve bildiğim kadarıyla yapılabilmesi için kişi tarafından doldurularak kuruma verilmesi gerekmekte. Başka kurumlarda bu aşamaya gelen arkadaşlar bilecektir. Uygulama bu şekilde işliyor. Lakin bildiğiniz üzere Halkbank böyle bir form doldurulup teslim edilmesini istemedi ki zaten bunu yapabilmesi devlet kurumu olması lazım gelmekte. Halkbank ne kadar "kamu bankası" olarak gözükse ve hisselerinin çoğunluğu varlık fonunda olsa da çalıştırdığı personel 657'ye değil iş kanununa tabii. Bakanlık kadroları gibi personel rejimine tabi değil. Bu sebeplerden dolayı ben bilinen güvenlik soruşturmasından ziyade bankanın kendisinin bir araştırma yaptığını düşünüyorum. Eksik veya yanlış bilgim varsa lütfen düzeltin.
Ayrıca bi kaç yerde banka maaş vermemek için alımı geciktiriyor diye bi kaç şey okudum ama buna ihtimal vermiyorum, koca bankanın böyle küçük hesaplar içerisinde olması ihtimal dahilinde bile olamaz. Bu sadece küçük beyinli dar vizyonlu tiplerin hüsnü kuruntusu...