2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@painkiller mülakattaki ik görevlisine çalışanlar için ihbar süresi beklemesi gibi bi şey olur mu diye sorduğumda onu beklemezler demişti. belli bi tarih verilir o tarihte başlanır ihbar süresi falan beklenmez.
-
Buraya da ilgili yönetmeliğin linkini bırakıyorum.
Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliği
http ://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.2000284.pdf -
@secret en başından beri 29 Mart diyorum hocam uzmanlık için bekliyorum bende, inşallah erken olur ama atamalar Nisan'da olucak tek bildiğim bu
-
Güvenlik soruşturması hususuna dair bir kac aciklama yapayim dostlar. Mevzu olarak yapilan resmi bir gvs var. Bu form uzerinden ve mulakat kazanildiktan sonra formun doldurulmasi ile yapilmaktadir. Bu isin resmi asamasidir ve isin acigi biraz formalitedir. Polislerin eve gitmesi ya da cevre sorusturmasi yapmasi ve sizin beyaniniza gore yapilan islemlerdir.
Bir de kurumlarin her tur istihbarat birimiyle organize yuruttugu guvenlik sorusturmasindan daha cok istihbarat arastirmasi diyebilecegimiz surec var. Mulakattan sonra hatta bazi kurumlarda mulakata kalanlarin belli olmasi ile baslar bu surec. Her tur konu arastirmaya tabidir. Aileniz, sosyal medya hesaplariniz, gecmiste adinizin gectigi her tur resmi kayit, parti uyeligi, stk faaliyeti, hts kayitlariniz, gorustugunuz kisiler duruma gore ayrica inceleniyor. Referanslariniz ve onlarin iliskileri haklarinda suphe varsa bunlar irdeleniyor. Bunlar her aday icin tek tek yapiliyor. Suphe arz edip de listede olan adaylar listeden cikabiliyor. Yerine yeni aday belirlenebiliyor. Bu sekilde surec haliyle fazlasiyla uzuyor dostlar.
Umarim biraz daha netlesmistir aklinizda.
-
@bianconeri, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@secret en başından beri 29 Mart diyorum hocam uzmanlık için bekliyorum bende, inşallah erken olur ama atamalar Nisan'da olucak tek bildiğim bu
Hayırlısı olsun inşallah ️
-
şu malum perşembe açıklancak diye ortalık yıkıldığında rüyamda görmüştüm ik dan biri perşembe günü açıklanması mümkün değil bu hafta içi bigün açıklanacak pazartesiden cumaya herhangi bir gün olabilir demişti rüyama göre 3 gün içinde açıklanacak ( aman dikkat çekiyorum yine rüyam arkadaşlar :D)
-
@crnm umarım tersine çıkan rüyalardan değildir
-
@issizkul inşallah öyle değildir hocam çok rüya görmem ama bu süreç başladığından beri fazlaca görmeye başladım
-
@painkiller 2 nisanda egitim basladiginda ozur bekliyorum kardesim senden.
-
@paretowilfredo hocam hts kayitlarini14 15 ay bekleyen insanlar var o kadar ayrıntıya girerlerse yaz biter
-
@jacky-boy Dostum kurumlar birbirinden kanun kapsaminda bilgi ister ve sureye tabi olarak talep edilir bu. Kisinin istemesi ile ayni sureclere tabi olmayacaktir. Bu uygulama da genellikle suphe arz eden kisiler icin daha hassasiyetle yapilir.
-
@paretowilfredo öyleyse olabilir dediğiniz gibi inşallah en sağlıklı ve en hızlı şekilde biter
-
Şu belirsizlik bizi mevzuatları bile tartışmaya itti ya inşallah beklediğimize değecek sonuçlar da.
-
@yilmaz_33 öyle özür isteyenler dedikleri çıkmayınca arkadan bakmadan kaçıyorlar sen kal biz özür dileriz sıkıntı yok hem inşallah o zamana kalmaz
-
@nikola-tersla herşeyin hayırlısı olsun inşallah ️ Herkes biraz fazla gergin. Belirsizlik yoruyor insanı. Aslında ösym nin sınavları gibi sonuç açıklama günleri de belli olsa keşke
-
bu trollerde bir ölüp bin doğuyor maşşallah bir özür bekliyorum senden lafı çok tanıdık geldi(dlkn) ama neyse iyice paranayoklaştık galiba :))
-
@paretowilfredo hocam imla hatalarını falan neden düzenleyemiyoruz acaba
-
@secret keşkee ama mantıklı bi bekletme sebepleri vardır diye düşünüyorum. Bi yandan da içim içimi yiyor ne zaman açıklanacak diye
-
@grimmjow Dostum duzenleme secenegi art niyetli arkadaslarca menfi kullanildigi icin kapattik.
-
@grimmjow harbi o dlkn noldu ya bir daha uğramadı galiba dimi