2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duranvarlık sonuclar yeterliymiş hocam
-
@duranvarlık yok hocam sonuç yeterliymiş. valla 50 lira süper olmuş cidden en ucuz yollu iyi halletmişsin
-
bana devlet hastanesinde 200 lira fiyat söylediler özel hastanede 170 lira devlet hastanesinde ücretsiz yapan arkadaşlar bu işi nasıl halletti acaba.
-
@mhmt7 cok ilginc hocam halkbankin doktoru falan mi olacak o sonuclari nasil okuyacaklar bir doktor rapor yazmasi lazim mantiken o solunum test sonucu falan cok garip grafikler nasi cozecekler isi
-
@tmcn12 dostum valla Antalya Egitim arastirma hastanesinden 50tlye hallettim.
-
@kocaseyit ankara benim hocam. Hayirli olsun insallah
-
@duranvarlık evet hocam işyeri hekimi . Bakacak tek tek, sonra da rapor yazip bankadaki gerekli kişilere teslim ediyo sanırım. Ben önceki isimde öyle yapmıştım ve birebir sonuclarimi doktorla beraber konuşmuştuk falan. Sanırım gene öyle olur.
-
@abidik tahmini 35 km uzaklıkta
-
@selim7597 evlilik olursa 2, olmazsa 5 sene sonra diye biliyorum hocam
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Bi de ben de ulasamafim insan kaynaklarina . 6 nisan da egitim.bittiginde acaba ne zaman ise basliyoruz tasinma isleri falan sure veriliyor mu?
Pazartesi günü başlarsın işe. Bizde de öyle olmuştu geçen sene cuma bitti pazartesi iş başı.
-
@tmcn12 hocam özel bi hastaneden göz kusuru ölçümü hariç 50 tl ye aldim bukadar ucuza almış olmamdan killanmadim değil..
-
@duranvarlık, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@mhmt7 cok ilginc hocam halkbankin doktoru falan mi olacak o sonuclari nasil okuyacaklar bir doktor rapor yazmasi lazim mantiken o solunum test sonucu falan cok garip grafikler nasi cozecekler isi
Halkbank tüm personeline benzer testleri yapıp bir sağlık veritabanı hazırladı. Sizden istenen tetkikler de bunla alakalı elbette bunları yapan ekip doktorlardan oluşuyor.
-
@hadibakalim bu sene yedek alım süreci nasıl ilerleyecek bir fikriniz var mı hocam
-
@toranj, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@hadibakalim bu sene yedek alım süreci nasıl ilerleyecek bir fikriniz var mı hocam
Hiç bilmiyorum hocam. Geçen sene yedek olayı yoktu uzman yardımcılığından elenenleri servis görevlisi yaptılar.
-
@prsnll-adayı-52 tamam o zaman hocam bende dedim acaba baska bir hekimede sonuc raporunu mu yazdircaz biseyler eksik mi kaldi diye telas yaptim
-
@sinek ️️
-
Arkadaslar aile kayit ornegi cikartirken sadece kendi ismim cikiyor.anne baba kardes cikmiyor ve orada istenilen sayiya ne yazdiniz?? Ve tarihe ne yazdiniz ? Mulakatin aciklandigi tarih mi bugunun tarihi mi? Su nufus belgesi kaldi bi el atin
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Köklü ve prestijli bir kuruma geldiniz oryantasyon eğitiminde de bunu hissedeceksiniz. Kazanamayan arkadaşlar İnşallah daha güzel yerler nasip olur. Görev Yeri Bodrum olan var mı aranızda?
-
@epifizz hocam siz halkbank calisani misiniz bir sorum olacaktı
-
@miskuruntu evet Halkbank çalışanıyım. Yardımcı olmaya çalışayım.