2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@miskuruntu yok hocam öyle bir zorunluluk yazmıyor.
-
Fatoş hanim bende d.bakir dan katılıyorum acaba sordunuz mu çıkış tarihimiz 6 nisan mi ona gire bilet alalım ben aradım ulaşamıyorum açan yok ya da dediginiz gibi almayalim mi bilet ...
-
@ricardo34 hocam açıkçası ben her şeyi referansa bağlamıyorum. Evet var öyle bir çoğunluk ancak referanssız girenler de var bizzat tanıdığım. Referanssız olmaz demeyelim ama evet biraz zor maalesef.
-
@limonluk gerekmiyor hocam konustum ben sadece o yazdıkları tetikleri yapıp sonuçları kendimiz bir dosyaya bırakıyoruz
-
@umutlu-bekleyiş Hocam sormadım ama eğitim 2 ve 6 arası büyük ihtimal ayın 6 sinda mesai saati sonunda birer bizde otelden ayrılırız
-
Arkadaşlar kimlik fotokopisinin noter onayı için ne kadar verdiniz?
-
Arkadaslar hastaneye gidince bi polikinlige gidip bunlari istiyorum mu diyorsunuz yoksa hasta kayittaki personele mi soyluyorsunz onlar mi yönlendiriyorlar
-
@officialsecret 45 lira verdim hocam. 55 lira vereni de duydum ama
-
Yemin ederim soyguncu bunlar ya, teşekkür ederim hocam @onuralp1903
-
@mrmojorisin Hocam biometrik istiyorlar
-
@akn hasta kayıttakiler yönlendiriyor hocam ilk once sıra alıyorsun sonra ucreti yatiriyorsun sonra polikliniğe gidiyorsun.
-
@kocaseyit hocam anlamadigim neden ücret ödendigi. Yani erkeklerin sigortasi yok ondan mi öduyorsunuz. Hani kadinlar evlenene kadar babasinin sigortasindan yararlaniyor ya kadinlar da ödemez heralde. Ben simdiye kadar hic yaptirdigim tetkiklere ucret ödemedim de merakim o yüzden ayrica tesekkur ederim hocam
-
@akn hocam artık herkes 25 yaşına kadar ailesinin sigortasından faydalanıyor ama bu normal muayene olmadığı icin is icin gerekli oldugundan ucret aliyorlar bende babamin sigortasindan faydalaniyorum normalde ama bunda faydalanılmıyor biraz sacma geliyor fakat hastanelerde doner sermayeye ihtiyac var galiba
-
ülkemiz şu an afrinde operasyon yapıyor e tabi bunun maliyeti de olacak bu tarz ücretlerin alınması normal rabbim kolaylıklar versin
-
Arkadaşlar ne kadar zaman sonra başka ile nakil yapabiliyoruz bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim
-
@officialsecret rica ederim hocam. Ne gerek varsa noter onaylı olmasına artık..
-
@kocaseyit yaş tutuyor ama yine de alıyorlar diyorsunuz anladim hocam. Hangi ildeydiniz
-
@kocaseyit teşekkürler hocam bi de ben özel hastanede göz kusuru ölçümü hariç hepsini 50 tl ye yaptırdım ama devlet hastanesinde 150 tl ye falan yaptırmışlar onu anlamadim sizin bilginiz var mi
-
@akn Balıkesir hocam sizin ?
-
@miskuruntu hocam bende 150 tl'ye yaptırdım devlet hastesinde ölçüt nedir tam olarak bilmiyorum