2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@kocaseyit hocam ben iş için diye de belirttim insallah bi şeyleri eksik yapmamislardir ya içime kurt düştü acaba sigortamdan falan mi karsiladilar
-
İzmir kazanıp da İstanbul ile değişmek isteyen var mı acaba? Eğitim esnasında böyle bir şey mümkün olabiliyormuş.
-
@deneyimliişsiz gerçekten oluyormuymuş . Ben de Antalya kazandım ama Ankara ile değiştirmek istiyorum. Keşke olsa
-
@mhmt7 facebook grupta bir arkadaş halkbank personeline sormuş oluyormurmuş.
-
@officialsecret odyometri haricindeki testleri emekte engin tıp merkezinde 200 tl ye yaptırdım
-
@data, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
yledi . Şehir dışından gelenler için yerleşme süresi verilmesi gerekmez mi ? Üstelik nerde çalışacağımızda oryantasyonda belli oluyor.
aynı sorun bende de var bilgi sahibi olursanız burdan paylaşın lütfen
-
@edımsimit benim evin yakınında baya. Engin hep pahalı ya.
-
@deneyimliişsiz whatsapta bi arkadaş da ik ya sordum olmuyor demiş.
-
@edımsimit bende de var . nasıl ev tutcaz yerleşcez 2 günde acaba ?
-
@mhmt7 keşke olsa temmuzda düğünüm var, benim için çok zor olucak.
-
@deneyimliişsiz benim için de öyle malesef.. ama sanmıyorum olacagını
-
@mhmt7 neyse hakkımızda hayırlısı olsun buna da şükür kardeşim .
-
Diyarbakır i tercih eden kimler ?
-
@friedman98 yav hee kardesim he
-
arkadaşlar ben bugün anca girdim foruma bütün evrakları tamamladım özel bi tıp merkezinde 1.5 saatte 155 tl ye yaptırdım sadece göz için odak göze gittim o da 35 tl çünkü zaten göz için ayrıca gitmeliydim bu vesile ile aradan çıkmış oldu noterden tasdik maalesef gereksiz bir işlem olsa da 44 tl.sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirm. hepinize kolay gelsin. uçak biletini de pegasustan 80 tl ye aldım ankaradan. şimdilik bunlar geldi aklıma
-
@fatoss21 ben de diyarbakir ı tercih ettim hocam
-
Arkadaşlar antalya havaalanı ile serik otel arası kaç saat acaba bilgisi olan var mı?
-
Arkadaslar kazanan kazanamayan her arkadasimi tebrik ederim.ben 30 yasina kadar geldim elendigim kurumlarin haddi hesabi yok yildim artik oyle bi biktim ki 2010 mezunuyum ancak simdi oldu. Cok zor kaybetmek nedir bilirim cok kaybettim ama allah sabir ve hala pes etmemin sonucu veriyo.
-
Bi de ben de ulasamafim insan kaynaklarina . 6 nisan da egitim.bittiginde acaba ne zaman ise basliyoruz tasinma isleri falan sure veriliyor mu?
-
@crnm ben tum raporlari egitim arastirma hastanesinden aldim dostum 50tl ye.fakat bir sorum olacak tekrar doktor rapor yazacak mi yoksa o tahlil rontgen snclarini falan mi goturcez sadece