2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@periaruz benim akciğer grafisini hemen verdi raporuyla
-
Teftisten elenenler burda mi ?
-
@sinek Burda:D
-
Tahlillerde heyet raporu gerekiyor mu arkadaşlar bende ik yı aradım ulaşamadım bu konu hakkında bilginiz var mı soran
-
@mervednz 1 Nisan evet
-
@jjgosso hocam uzmanlik teklifi hakkinda bilginiz var mi edilecek mi gibisinden?
-
@friedman98 kusura bakmayin da boyle konusanlarin buyuk cogunlugu torpil bulsa kullanacak kisiler. Kazananlar ne kadar torpilsiz kazandim diyorsa ve bu sacmaysa torpilim olsa bile kullanmazdim diyenler de ayni oranda yalan söylüyor. Sistem kotu onu elestirin. Sonucta kazananlar da yazili sinavlari gecmis insanlar sizden ne kadar asagida olabilirler. Gonul elbette esit sartlarda bi rekabet ortami isterdi ama Norveçte yasamiyoruz insallah degisiriz.
-
Arkadaşlar maaş yan haklar sözleşme içeriği bizle paylaşılacak mı eğitime girmeden. AkademİK bilgisi paylaşıcaz önümüzdeki günlerde eğitim ve iş süreciyle alakalı bilgi paylaşılacak denmiş ama sağlık raporudur belgelerdir benim en geç yarın istifa etmem gerekiyor. Şartları bilmeden de istifa etmek yada iş kabul etmemiz beklenmiyordur umarım. Daha önce bilgi alan varsa aydınlatırsa sevinirim. İK telefonları açmıyor.
-
@friedman98 kusura bakmayin da boyle konusanlarin buyuk cogunlugu torpil bulsa kullanacak kisiler. Kazananlar ne kadar torpilsiz kazandim diyorsa ve bu sacmaysa torpilim olsa bile kullanmazdim diyenler de ayni oranda yalan söylüyor. Sistem kotu onu elestirin. Sonucta kazananlar da yazili sinavlari gecmis insanlar sizden ne kadar asagida olabilirler. Gonul elbette esit sartlarda bi rekabet ortami isterdi ama Norveçte yasamiyoruz insallah degisiriz.
-
@aslı12 sistemi kotulestiren sizin gibi düşünen insanlar, üstüne niye alınıyosun kardesim, benim derdim hakkima girenle he sende onlardansan ben gereğini söyledim zaten yukarda
-
@friedman98 ben bi dusunce bile belirtmedim gercekleri soyledim katilmadigin bi cümlem varsa buyur
-
@aslı12 herkesi kendiniz gibi sanmalariniz yokmu film olur ondan varya sistem kötü diye kendinizi haklı gormek, ben bu sistemin kurbanıyım Allah affetsin demek neyse kardeşin tartismayacagim iyi günler .
-
Merhaba arkadaşlar bu sabah ik'yı arayıp sordum heyet raporu yada tek hekim raporu gerekiyormu diye gerekmiyormuş sadece o listede yazanların sonuclarını alsak yeterliymiş ben devlet hastanesinde 150 tl'ye yaptırdım hepsini.
-
@jjgosso burda hocam
-
Arkadaşlar , noter tasdikli nüfus cüzdanı fotokopisi 50 tl falanmis . Doğru mu ya. Noteri aradım öyle diyor, yarın alicam da bir sorayım dedim. Cevaplarsaniz sevinirim gerçekten
-
@prsnll-adayı-52 Öyle hocam.Bunu noter onaylı istemek gerçekten akıl kârı değil.Resmen notere para kazandırmak.E-devlette olan bir belge neticede.
-
Acaba fotoğraflar biyometrik mi olacak yoksa biyometrik standardında derken başka türlü bir şeyi mi kastediyorlar?
-
@offspring negatif etkisi de olabiliyor esasen.Yani komisyondakiler bu adam bu bankada durmaz yarın basar gider diye de düşünebiliyorlar.Hatta soruyorlar başka sınavlara girdin mi vs.diye..Hele ki uzman yrd ve müfettişlik sınavlarında özellikle arastiriyorlar sonuçta başka sınavları kazanıp kazanmadığınızı öğrenmek çok kolay.Her kurum listeleri ilan ediyor ve banka da emin olun bunları biliyor.
-
Arkadaşlar bu tetkikleri devlet hastanesinde mi yaptırmak zorundayiz ben özel hastanede yaptırdım
-
@kassa97 ben de 2016 hocam. 20 binlerle üniversiteye girdik birçok kişiden daha yüksek sınav puanlarımız gel gör ki referanssız bir hiç tüm bu başarılar