2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sakaryadan belge alacak arkadaslarim. Altinova hastanesinde odyometre haric digerlerinin hepsini 100₺ ye yaptirdim.iki saat icinde halloldu. Odyometreyide agora avm nin iradaki KGB ci 30 ₺ ye yapiyormus.yarinda onu yaotiracagin. Ucak biletimi de anadolujetten 39₺ ye (promosyon bilet) sabah 05.55 ucagina aldim. Saygilar sevgiler
-
25ini geçmeyen herkes devlet hastanesinden ücretsiz her tetkiki yaptırabilir. Eğer 25ten kucukseniz bir araştırın yahu. Üniversiteden mezun olunca 2 yıl daha hak tanıyor devlet size ücretsiz muayene için.
-
@ceska bence de ücretsiz yapılmasi lazim sonucta muayene olsak bunların hepsinin ücretsiz yapildigini biliyoruz. Acaba muayene sirasi falan bekletilmeden yaptiklari icin mi boyle. Yani ben dahiliye ve gögusten sira alicaktim ama doktor da ben istedim diye ceker mi bilemedim
-
@duranvarlık sayıya 1 yazın hocam bugünün tarihini seçin nüfus aile seçeneğini seçerseniz anne baba ve siz şeklinde alırsınız
-
Arşiv kayıtlı olarak belirtilen adli sicil kaydı nasıl alınıyor arkadaşlar (arşiv kayıtlı diye bir ibare göremedim)
-
@ozgun kurum türü ve belgenin neden verileceğine hangilerini seçmemiz gerek?
-
@ozgun Resmi olarak seç. Diğer yap amacı da. Sonuçta devlet memuru olarak girmiyoruz.
-
@shady1 napacaz dostum ? Uzmanlik teklifi gelir mi sence
-
@crnm, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@duranvarlık yok hocam sonuç yeterliymiş. valla 50 lira süper olmuş cidden en ucuz yollu iyi halletmişsin
Ben devlet hastanesinde tek kurus odemedim galiba 25 yastan dolayi. En karli benim
-
Arkadaşlar dil tazminatı ne kadardı bilen var mı?
-
@officialsecret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar dil tazminatı ne kadardı bilen var mı?
Bununla birlikte bir de İstanbul tazminatını bilen var mıydı acaba? Brütü veya neti hiç fark etmez
-
@ricardo34 uzmanlıktan elenip mi gise oldu sizin?
-
@prsnll-adayı-52 44 lira hocam
-
Hastaneden tetkikten ziyade rapor şeklinde aldım. Bu sorun olur mu? İK'yı defalarca aramama rağmen ulaşamadım.
-
göz için bana sadece rapora oranları yazdı sağ sol çalışabilir vs yazdı. ölçüm cihaz belirtmeme rağmen ama sorun olmaz dedi.
sizdede böylemi sadece rapor şeklindemi o sonuç
ya bu kadar 1200 kişinin belgelerini hemen inceleyebilirler mi ? yani ne bileyim belgesi eksik olana o gün sozlesme imzalayamaz mısın diyecekler hadi evine mi diyecekler 1 gunde belli olmaz ki zaten bunlar
-
@hadibakalim hocam cok kotu olmus ya tasinma zamani bile vermicekler mi ?
-
@meltem_90 ahah cidden tebrik ederim hocam
-
@meltem_90 hocam nerde yaptirdiniz. Benim de yas 24 de gidip bosa para vermiyim
-
@blairwaldorf istanbul tazminati 650tl, dil c 350, b 560, a 760 tl. Hepsi brut rakamlar.
-
Arkadaslar biraz saçma olacak ama multineti sehirdisinda okuyan kardesime vermek istiyorum, bir sorun olur mu kartı versem ona ?