2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 Bir anket linki var sadece. Birisi sana kopyalarsa TC kimlik numaranı yazıp sen de halledebilirsin. Ben yapardım ama telefon biraz sorunlu.
-
@casus666 merhaba hocam , Odyoloji testim hariç diğerleri mühürlü istenilen gibi.
Fakat odyoloji testimi odyolog yaptı . Testin sonuçları yazıyor ve odyolojistin imzası var. Kulak burun boğaz doktoruna imzalatmadım bir problem olur mu? -
@dimitris ben hocam
-
@bianconeri kafayi yiyecez
-
@sagbeg ne mühürü arkadaşlar anlamadım.. Mühür falan yazmıyordu...'istenildiği gibi' yazılmış ama.. Ek olarak rapora gerek yok diye okumuştum aşağıda.. Testlerin raporu yok değil mi elinizde? Gerek yok arayıp sordum yazdılar net hatırlıyorum..
-
@reagan arkadaşlar sadece tahlil ve tetkik belgeleri gerekli. Rapor istenmiyor yuzde yuz net bilgi.
-
@ceska mühür dedikleri nedir anlamadım bilginiz var mı
-
mühürlü mühürsüz raporlu raporsuz kabul edilcektir arkadaşlar
-
@rebell aynen öyle hocam.
-
Bence de mühüre falan gerek yok. Şu son günlerde kafanızı karıştırmayın arkadaşlar. Sonucta o testleri sadece yetkili kuruluşlar yapıyor, her yerde yapılan bir şey değil.
-
Antalya otogardan otele nasıl gidebiliriz? Tam bilen bilgi verirse bircok kişinin işine yarayacaktır arkadaşlar
-
@mrmojorisin teşekkürler hocam. Iky halletti telefonda
-
@reagan selam hocam
Yanlış anlaşıldım doktorun mührü. Arkadaşların da dediği gibi tetkiklerin yapılmasını istemişler. Aklıma takılmıştı sadece onda doktorun imzası yok, sadece tahlilin içeriği var. O şekilde götürüp teslim edeceğim. -
@prsnll-adayı-52 resepsiyondaki arkadaşla konuştum ben. otogardan serik otogar arabasına binecekmişiz,serik otogardan otel 15-20 dk lık mesafeymiş arabayla
-
arkadaşlar havalimanından otele geçişi nasıl yapacağız ? bilgisi olan var mı ?
-
@salieri Bir arkadaş tramvayla belek otobüslerinin olduğu yere gidip oradan binmemiz gerektiğini söylemişti forumda 2-3 gün önce.
-
@salieri "havaalanında tramvaya binin. Havaalnından çıktıktan sonraki durakta inin. Ordan belek otobüsleri geçiyor. 30-40 km uzaklıkta."
yazmış şimdi aradım buldum, noktasına dokunmadan paylaşıyorum.
-
@mrmojorisin çok teşekkür ederim
-
@regista ik sadece o raporların imzalı geçerli olduğunu belirtti değil mi hocam?
-
arkadaşlar iyi akşamlar, belki soracağım soru çok sorulmuştur tanıdığım çalışan olmadığından net bilgi alamıyorum ve sizlere soruyorum:)))istanbul için net maaş nekadar bilgisi olan varmı?ıkramıye temettü prımlerle birlikte nekadar oluyor gerckdn blgi verirsenız cok sevınırım arkadaslar .....