2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci geçen sene uzman olan arkadaşa sordum mesaj geliyor mu açıklanınca diye hayır gelmiyor sayfayı takip edeceksin dedi
-
ben de bu hafta açıklamayı düşünüyorlar diye duymuştum
-
gelmese de duyum iyidir üstümdeki uyuşukluk gitti şu an
-
Şu forumda görmek istediğim tek duyum artık -arkadaşlar açıklandı- olmalı
-
Sınav sonuçları açıklandığında mesaj gelmedi diye hatırlıyorum öyle bir mesajim yok gelmiş miydi ?
-
Sonuçlar yakında açıklanır da yazmayı unuturum aklimdayken yazayim. Foruma telefondan giriyorum ve hayatımda kullandığım en kötü site olabilir. Sürekli reklam çıkar kapatmaya çalışırsın kapanmaz, yukarda ileti haberi olur tiklayamazsin, yazdığın yazıyı silemezsin,girmesi çıkması işkence... Bu forum çok kullanilan bi Forum oldu, ilgilenin artk bi zahmet.
-
@alexdelarge Dostum ve begenileri ile iletiye destek olmus olan tum dostlar hepinize merhaba. Oncelikle sitemlerinizin bir kisminda haklisiniz. Ozellikle menu takilma sorununun cozumu icin calisiyoruz. Teknik ekipteki arkadaslara bu sorunlari iletiyoruz surekli olarak. Reklamlar konusunda bir duzenleme yapildi ozellikle bir hata oldu gectigimiz gunlerde israrciydi reklamlar epey. Onun duzeltilmesi calismasini yaptik ve bir nebze duzeltildi. Diger konuda ise gerekli calismalari yapiyor arkadaslar. En kisa surede sitenin kullanisliligini bozan aksakliklari giderecegiz.
Benim alanim teknik alan degil ancak ben sizlerle surekli ic ice olan bir dostunuz olarak site yonetimi gozuyle degil sizlerin gozu ile degerlendirerek taleplerinizi surekli olarak iletiyorum emin olabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederim hepinize. Keza elestirilerinizle bize kattiklariniz icin de. -
@paretowilfredo Eyvallah, ilgin için teşekkürler
-
@alexdelarge bir de dostum ileti duzenleme yetkisini uyelere acmistik en basta. Ancak bu cok suistimal edildi. Ornegin art niyetli biri hir kotu soz edip sonra silip ortadan kayboluyordu cok kez. Troll vakalarda keza ayni sorunlari getirdi. Bu nedenle kaldirmak durumunda kaldik. Editlerinizi ek bir mesajla yapabilirsiniz. Daha onemli duzeltmeler icap ederse de biz yardimci olmaya calisiyoruz.
-
Bir arkadaşımın babası biriyle görüşmüş kiminle görüştüğünü demedi. Sonuçlar haftaya açıklanacak eğitimler 2 sinde başlayacak demişler babasına haberiniz olsun
-
@paretowilfredo Merhabalar;
Forum için nacizane bir önerim olacak. Birisine cevap attığımızda etiketliyoruz. O etikete tıkladığımızda cevap attığımız ileti küçük bir kutu içinde görünse güzel olur. Çünkü diğer insanlar kimin neye cevap attığını anlamakta zorlanıyor.
Böyle bir şey yapılırsa gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum. -
@byteks1 o secenek var dostum. Yanitlanmis olan iletinin altinda verilen yanitlara dair kucuk kutular cikiyor. Tikladiginda verilen yanit gorunuyor. Bi kontrol et dilersen olmasi gerek.
-
@byteks1 ha bir de etiketin yaninda alintilama secenegi de var aslinda ama cok yaygin kullanilmadi o.
-
@ahulu61 haftaya kadar kaç kez ölüp ölüp diriliriz Allah bilir
-
@ahulu61 2 nisan doğruysa haftaya açıklanması makul
-
@ahulu61 hocam bölge müdürü sonuçların emniyette olmasının dışında biseyler söylemedi mi
-
keşke yarına kadar açıklasalar da 2 nisanda başlatsalar en azından
-
@ahulu61 Hocam desene daha çok mesai harcayacaz burada
-
Allahim bizleri, öz canlarımız yanı sıra toplumumuz için de çalışanlardan kıl. Bizleri dosdoğru konuşan, sözleri ve sözleşmelerinin gereğini yapan güvenilir kullarından eyle. Kalplerimizi birleştir, kardeşlik duygularımızı pekiştir. Danışma ve dayanışma içinde olan ve de yardımlaşan kullarından kıl. Hayirli kandiller.
-
Arkadaşlar bölge müdürü ne dediyse yazdım. Bu 2 nisan eğitim başlangıcı muhabbeti çok dönmeye başladı ama hayal satmaya gerek yok bence 2 nisan eğitimse bu hafta açıklamazlar. 1 hafta daha boş boş takılıp saçma bir bekleyiş içerisinde olacaz