2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
@secret bu gidişle şubelere mayıs sonu haziran başı gibi başlıycaz herhalde ertelene ertelene. Nisana kaldıysa nisan sonuna kadar ancak açıklanır. 1 buçuk ay oldu mülakatım biteli galiba bir o kadar daha bekliycem. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Ben giderek daha karamsar olmaya başladım.
-
@fagam91 hocam kesinlikle ya . ben de daha karamsar bakıyorum, mülakattan çıktığımda yüzde 51 veriyordum kendi şansıma şimdi %33 e düştü, giderek azalıyor gibi hissediyorum
-
bu arada thy mülakatından çıkalı 47. gün ordan da ses seda yok resmen unutulduk
-
Hakkari tercih eden var mi arkadaşlar?
-
@fagam91 sorma elimizde olan birşey yok. Ben nisan başı bekliyecem çünkü en net konuşan ve öğrenen bu tanıdığım oldu. Altı boş çıkmaz inşallah . Keşke erken açıklansa ama boşa umut ediyorum gibi geliyor :(( nisan içi eğitim ve işe başlama demişler.
-
@secret Sizin duyumlar genelde tutmadı , inşallah bu da tutmaz da erken açıklanır :d
-
arkadaslar sızen bır rıcam olacak sadece bir dakıkanızı arayıp su kampanyayı ımzalar mısınız? herkesten Allah razı olsun. şu mubarek gunde hayrınız olsun.
https:// www. change. org /p/i%C3%A7i%C5%9Fleri-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-renk-k%C3%B6r%C3%BC-diskromatopsi-olmak-vatani-korumaya-engel-de%C4%9Fildir
-
@caglarr hocam sakıncası yoksa oranları neye göre belirleyecektik
-
arkadaslar mufettıslıkten elenen herkese uzmanlık veya servis teklıfı yapıldıgı kesın mı? ıstısnasız herkese yapılıyor mu teklıf? gecen sene nasıl olmus bilen var mı?
-
@sinek ne alaka uzman yardımcılığı için bunca insan boşuna mı sınava girdi tabiki de herkese teklif etmeyecekler aralarında beğendikleri varsa onlara belki ederler belki de kimseye etmezler 500 küsür kişi mülakata girdi uzmanlık için ki bir çok uzmanlığı kazanan arkadaş bazı müfettişlerden daha yüksek puan aldı sınavda
-
@kerem gecen sene oyle yapılmıs dıye duydum o yuzden sordum. teftısten elenenlere uzmanlık, uzmanlıktan elelnenlere servis teklıfı yapmıs dıye konusuluyor. bende meraktan sordum
-
@burcuburcu bizimkiler bile soruyor aynı şekilde sizin haydi haydi sorarlar ki inanması da zor bi durum anne baba olarak :))
-
@issiziktisatci hayır bide bu tutarsa çok gülerim o zaman
-
@sinek geçen sene de herkese teklif etmediler ayrıca müfettişlik için 100 küsür kişi mülakata girdi zaten alınacak uzman yardmcısı sayısı da 170 müfettişlik mülakatına girip elenen herkese uzmanlık teklif etseler 500 kişiye bunlar boşuna mı mülakat yaptı bizden de 3000 kişi girdi mülakata uzmanlıktan elenenlerin hepsine servis teklif etseler eee bize bişey kalmıyo zaten
-
@sinek Coguna ediliyor hocam. Merak etmeyin elenirseniz gelir size de.
-
@kerem cok asabisiniz ya
-
@arocey nasıl çoğuna ediliyor arkadaşım uzmanlık için de müfettişlik için de aynı sınava girdi arkadaşlar adam sırf müfettişlik tercih etti diye bankada yerini garantilemiş mi oluyor oldu o zaman herkes müfettişlik için başvursaydı elenirsem nasılsa uzman olarak yerim garanti diye bizim için de aynı şey geçerli uzmanlıktan elenen herkese servis teklif etseler zaten dediğim gibi bize yer kalmıyor
-
@gizem_ biraz sert cevap vermiş olabilirm
-
gecen sene oyle bı uygulama yapılmıs dıyorum arkadasım niye hemen ofke patlaması yasıyorsun