2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ahulu61 Peşinen yazalım buraya. Arkadaş olumlu veya olumsuz bir haberle gelebilir. Sakın kimse referans muhabbetine girmesin
-
@dimitris aynen öyle.varsa var kime ne arkadaş bizi bilgilendirmek amaçlı yazdı sonuçta amaca odaklanın:)
-
@dimitris kimin ne düşündüğü umurumda değil valla kardeşim isteyen istediği gibi düşünebilir sadece bu gece 4 defa uyandım aha açıklandı diye telefona baktım. Benim gibi olanlar mutlaka vardır azıcık içimize şu serpsek önümüze bakarız biraz
-
@ahulu61 Tarih söyleyeceğini sanmıyorum sana vereceği cevabı söyleyim şu an tarihi bilsek bile söyleme imkanımız yok bize verilen direktifler bu yönde ama çok sürmeyecek merak etme :))
-
@ahulu61 Onu boşver de kaç dakikaya varırsın :P:P:P
-
@grimmjow ben sorsam dediğin gibi diyebilir ama amcası sorarsa aynı şekilde demez herhalde
-
@ahulu61 hahaha demek kozun sağlam gidiyorsun güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :))
-
@ahulu61 hadi inşallah
-
@grimmjow en fazla batarına çiz deriz kardeşim hayırlısı 45 dk ya yazarım inşallah
-
Bir vekil tanıdığıma sordurdum. Kendisine mart ayının 3.çeyreğinde sonuçları yetiştirmeye çalışacaklarını, yetişmezse nisan başı gibi yönetim kurulunun uygun göreceği bir vakitte saatini belirtemiyorlar, açıklayacaklarını söylediler. Kazanamayıpta ekran başında günlerdir sonuçları bekleyen arkadaşlar kendilerine zarar vermemeleri için açıklama saatini gündüz düşünüyorlarmış. Sanırım gece uykumuz kaçmaması için bizi düşünüyorlar
-
@iffetinel DLKN hoşgeldin naber ya nerelerdeydin
-
@ahulu61 As bende kardeşim korkma çiz
-
@ahulu61 evet arkadaşlar bana da bugün kesin demişti arkadaş. ama bir öncekisinde kesin deyip yanılmıştı. O yüzden güvenemiyorum.
-
Yazık diyecek hatıra defterimi okuyan
Ne talihsiz adammış
İmanı gevremiş beklemekten .. -
@ahulu61 aşını atmayan yasını atar hadi bakalım inşallah hayırlı bi haber
-
@ahulu61 kaldı 27 dk:)
-
@dimitris iki defa aradık telefona bakmadı dönerse direkt soracağız zaten dönmezse de ben sıkıştırmaya devam edecem arkadaşlar
-
@ahulu61 hic bilgi vermezlerse en azindan bugun belli olur mu diye sorsaniz olur mu uyuyana kadar diken ustunde olmayiz en azindan
-
-
@meltem_90 valla yüzümü kızartıp jersey sormasını istedim sıraladım bakalım inşallah bir haber gelir